Tips til indretning af børneværelset

Er der en lille ny på vej, og bruger du alt for meget tid på at overveje, hvordan børneværelset skal se ud? Vi har samlet 5 tips, der gør det lettere for dig at overskue indretningen af det nye børneværelse.

Tænk på opbevaring

Når du indretter børneværelset, er det en god idé at tænke et par år frem, i hvert fald i de første år. Selvom barnet i starten ikke selv vil kunne lege med legetøj eller bevæge sig rundt på værelset, går der ikke mange år, før du vil sætte pris på at have tænkt bare en smule frem i tiden. Så allerede fra starten er det en god idé f.eks. at tænke på opbevaring af legetøj og tøj. Skal det stå i kasser i reoler, eller være i skufferne i en kommode?

Find den rigtige seng

En god seng er vigtig for barnet. Sengen må hverken være for blød eller for hård. Derudover bør du tænke over, om sengen skal kunne bruges når barnet bliver ældre, eller om du har det fint med at skifte sengen ud efter et par år. 

Mal væggene i flotte mønstre

Gør det lidt mere spændende for barnet at opholde sig på værelset med flotte og spændende mønstre på væggene. Du kan vælge selv at lave disse mønstre, ved f.eks. at lave mønstre ud af malertape, og male rundt om tapen. Når du så fjerner tapen, vil du kunne skabe flotte mønstre. Sørg for at der er malet i et jævnt lag før du starter på dette. Har du brug for hjælp til maleprojekter, kan du få professionel hjælp hos maler Holte, hvor en uddannet maler kan hjælpe dig. Det gælder uanset om der er tale om et børneværelse, en stue eller måske endda hele huset. Det er nemt at få hjælp til maleropgaver i dit hjem. Alt du behøver er at kontakte en maler Holbæk hvor du vil kunne få hjælp af kompetente folk med masser af erfaring. 

Plads til leg og aktivitet

I takt med at barnet bliver ældre, vil det automatisk begynde at udfordre sig selv mere. Vil du være med til at give dit barn de bedste muligheder for at boltre sig og udforske på værelset, kan du evt. hænge reb med træringe op, som barnet kan svinge sig i. Du kan også anskaffe en køjeseng til barnet, da denne vil fungere godt til at udvikle barnets motorik, og samtidig kan den indbyde til leg og hulebygning – noget, som de fleste børn elsker.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.