Hvad er NFT og hvad betyder NFT egentlig?

Hvad er NFT og hvad betyder NFT egentlig?

Den seneste tid så har begrebet NFT (Non-Fungible-Token) blevet et varmt samtaleemne online. Kort fortalt så er NTF en online marked hvor du kan investere i digitale samlerobjekt.

I denne artikler skiver vi lidt om hvad NFT er i kort og hvordan du køber det.  Der har været travlt til forskellige platforme for at investere i krypto NFT og valutaer, hvilket har fået priserne til at skyde i vejret.  Det drejer sig således om enorme summer, der i øjeblikket investeres i kunst, musik og andre produkter støbt i digital form.

Alt dette takket være, at de er registreret på blokkæden og derfor er sporbare. Det er ganske enkelt muligt at se, hvilket billede der er det rigtige, hvem der ejer det, og hvad det blev solgt for – alt hvad der kræves for at skabe ønskværdige digitale samleobjekter og se hvilke der er ægte.

Hvad siger Google og Wikipedia om NFT?

Hvis du googler NFT, får du masser af forskellige forklaringer på, hvad det er. Du kan se NFT som et digitalt samlerobjekt, der kan være alt fra et kunstværk, sang, et objekt, samlerkort eller lignende. Selvom det er en forenkling af noget komplekst, er det en meget god opsummering.

Wikipedia siger dette: En Non-Fungible-Token er en enhed af data på en digital hovedbog kaldet en blockchain, hvor hver NFT kan repræsentere et unikt digitalt objekt, og de er derfor ikke udskiftelige. NFT kan repræsentere digitale filer såsom kunst, lyd, video og andre former for kreativt arbejde.

Non-Fungible-Token NFT i spil

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.