Derfor må du ikke spare vejhjælpen væk

Derfor må du ikke spare vejhjælpen væk

Hvis du har en bil, så har du som minimum en ansvarsforsikring. Det er nemlig et lovkrav. Hvad der til gengæld ikke er et lovkrav at have, er vejhjælp. Nogen vælger derfor at spare vejhjælpen væk, men det er en rigtig dum idé og kan ende med at koste dig dyrt.

Hvad er vejhjælp?

Vejhjælp er en forsikring, hvor du kan få hjælp, hvis din bil er punkteret, løbet tør for brændstof, kørt fast eller andet. Det er forskelligt fra forsikring til forsikring, hvor meget vejhjælp dækker, men stort set alle vejhjælpsforsikringer dækker, hvis din bil af den ene eller den anden årsag ikke kan køre og har brug for at blive bugseret.

Hvorfor have vejhjælp?

Der er mange gode grunde til, at du altid bør have en vejhjælpsforsikring, og hvorfor det er dumt at spare den væk. For det første er langt de fleste vejhjælpsforsikringer billige. Prisen afhænger selvfølgelig af hvor meget du ønsker, forsikringen skal dække, men næsten uanset hvor mange tilvalg du vælger, er det en særdeles billig forsikring – det giver derfor næsten ingen mening at spare den væk.

Skulle uheldet være ude, og du ikke har vejhjælp, skal du selv betale for at få din bil bugseret – og det kan altså ende med at blive rigtig dyrt! Prisen på bugsering afhænger af hvor du er gået i stå, om det er weekend eller hverdag og hvad tid på døgnet det er. Men det kan hurtigt ende med at koste mange tusinde kroner.

Ingen grund til to forsikringer

Nogle bilforsikringer har altid vejhjælp inkluderet og nogle biler kommer også med gratis vejhjælp fra forhandleren eller efter du har fået lavet service. Undersøg derfor altid om du allerede har vejhjælp, inden du evt. tegner en ny forsikring. Der er nemlig ingen grund til at betale dobbelt, hvis du kan undgå det.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.