Hvor finder jeg den bedste computerskærm til kontoret?

Hvor finder jeg den bedste computerskærm til kontoret

Der findes mange forskellige computerskærme, som er ideelle til kontoret. Men hvordan finder du ud af, hvilken er bedst til din virksomhed? Når udbuddet er så stort, som det er, kan det være svært at tage en beslutning. Hvor finder du den bedste computerskærm? Fra Philips, HP, Dell eller et helt andet sted fra? Vi forsøger at give dig et overblik over nogle af de bedste computerskærme til dags dato!

Dell P2720DC 27 tommer skærm

Selvom Dell Technologies er meget kendt for deres gode servere, kan det store IT-firma også sagtens en masse, når det handler om computere, hardware og computerskærme.  Yderligere får produkterne fra Dell Technologies altid en masse ros for deres holdbarhed, hvilket hurtigt gør Dell P2720DC 27 tommer skærm til en god investering.

Skærmen har tynde rammer, hvilket hurtigt giver den et let design. Skærmen kan også reguleres på mange måder, som kan være med til at give medarbejderen, som bruger skærmen, en god oplevelse på kontoret.

HP EliteDisplay E202 20 tommer skærm

Denne skærm har specielt fået opmærksomhed, fordi den er god i forbindelse med ergonomi. Hvis du endnu ikke kender til konceptet ergonomi, kan vi fortælle dig, at det handler om fysisk sundhed på kontoret. Det handler om, at den ansatte sidder i rette stilling og har en stol, et bord – og sågar en skærm, som passer til vedkommendes behov.

Denne EliteDisplay E202 20 tommer skærm fra HP kan indstilles på mange måder, hvilket gør den særligt ergonomisk god. Det er vigtigt at prioritere fysisk sundhed, når man bruger megen tid på kontoret!

Philips P-line 346P1CRH – kurvet LED-skærm

Hvis du er på udkig efter noget andet, vil vi fremhæve denne kurvede skærm fra Philips. Philips er sammen med Dell og HP, som fremhævet ovenfor, også en af de større IT-firmaer på markedet. Denne Philips model leverer meget klare billeder, og modellen har fået megen opmærksomhed for dens skærmopløsning.

Hvis du er interesseret i at prøve en Philips kurvet skærm, er dette bestemt en kandidat på markedet. Kurvede skærme kan give dig et bedre overblik over dit arbejde samtidig med, at en kurvet skærm også kan have ergonomiske fordele for den, som bruger den.

Om du finder den bedste skærm fra Philips, Dell eller HP er også op til dine og dine ansattes personlige behov. Dog er der ingen tvivl om, at ovenstående kandidater hurtigt kan blive en favorit hos mange.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.