Overblik på mødet med et whiteboard

Har I tit møder, hvor det er svært at danne sig et ordentligt overblik? Hvis I får præsenteret forskellige ting eller skal lave fælles brainstorm, er det rart at have et sted, hvor I kan visualisere tingene. Selvom man kan gøre meget med præsentationer og dokumenter, er det stadig en fysisk brainstorm, rigtig mange foretrækker. Her er det en stor fordel, hvis I har plads til et whiteboard, I kan bruge til det.

Med whiteboardtavler udvider I mulighederne for, hvordan I kan arbejde i jeres kontormiljø. Hvis I får dem monteret rigtigt, kan I tilmed også få sat en projektor op, så tavlen kan bruges som lærred – og for at gøre det bedre, kan I jo fortsat skrive på tavlen, så I kan føje til de præsentationer, der vises på projektoren. Det handler bare om, at I får monteret et whiteboard i en vis størrelse.

Whiteboard i privaten

Er du privat og ønsker egentlig mest bare en tavle, du kan hænge op i bryggerset? Det er ikke sikkert, det er noget, du har overvejet før, men en sådan tavle kan være med til at skabe overblik for hele familien. Her er ikke tale om specielt stor tavle men blot en, der lige passer til at kunne hænge over bryggersbordet eller ved en kummefryser. Her kan I skrive det, I skal lave i løbet af en dag, indkøb eller hænge skemaer op, så man altid ved, hvor andre er henne.

Det er noget, hele familien kan sætte pris på. Whiteboards kommer i mange udgaver, og I kan sagtens finde et, der er pænt. Har I for eksempel overvejet at kigge efter glastavler? Mange synes, at de er lidt mere stilrene, men de har præcist samme funktion som en hvid tavle. Den er både magnetisk, og man kan sagtens skrive på den med en whiteboardtusch.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.