Hvordan finder jeg den bedste seng

Hvordan finder jeg endelig den bedste seng, få 5 gode og gratis tips til valg af seng, sover du med børn eller partner, hvad skal du tage stilling til?
Hvordan finder jeg endelig den bedste seng, få 5 gode og gratis tips til valg af seng, sover du med børn eller partner, hvad skal du tage stilling til?

Hvordan finder jeg den bedste seng, 5 gratis tips til valg af seng

Den rigtige seng er et must for at få en god nats søvn. Ellers kan du ikke klare hverdagen og endda blive syg. Men hvad har du endelig brug for, for at sove godt i en seng, er en meget individuel ting. En ting er ekstra vigtigt og det er du føler dig ordentligt tilpas i din seng, hvis sengen giver den støtte, du har brug for, sover du bedre. En grundlæggende regel er også, at madrassen skal være mindst ti centimeter længere end du er og helst så bred som muligt en boxmadras 120×200 er derfor til at foretrække, selvom at du sover alene i din seng. Men det vigtigste er selvfølgelig, at den er behageligt, bemærk, at vi sover i gennemsnit 25 år af vores liv!

1. Hvis du deler seng med en partner

Hvis madrassen er til både dig og din partner, skal i begge prøve af sengen som i overvejer at købe. Hvis i er meget forskelige og har forskellige længder og vejer forskelligt, skal i have to forskellige madrasser. 

2. Soveposition – sov på din side, ryg eller mave

Sover du på din side, ryg eller mave? Din soveposition spiller en stor rolle i dit valg af seng. Hvis du sover meget på siden, har du brug for en seng, hvor skulder og hofte kan synke ned, så rygsøjlen kan hvile. Hvis du normalt sover på ryggen, er det vigtigt, at sengen giver dig et godt støtte i lændeområdet. Det anbefales ikke at sove på maven, da det er svært for kroppen at ligge helt afslappet i denne position. 

3. Det er vigtigt at teste din næste seng før du køber

Når du tester senge, sørg for at ikke være stresset, tag noter, gå hjem, tænk, og kom tilbage en anden dag og prøv igen. Du skal have en seng i mange år, og det koster også meget, så vigtigt at det bliver rigtigt.

4. Børn i sengen

Hvis du har børn, der sover meget i din seng, er det en god ide at vælge en ekstra bred madras, så alle kan få godt med plads. Du vil sandsynligvis fortryde det, hvis du køber en, der kun passer dig og din partner, og du derefter bliver overfyldt med børn om natten.

5. Glem ikke puden

Puden er let at glemme, men det er meget vigtigt for nakken at være i samme position som resten af ​​ryggen. Selvfølgelig skal en pude være behagelig, men ligesom med madrassen er det vigtigt at tale med en ekspert, hvis du vil have en blød eller hård pude eller måske en tempurpude, og prøv gerne din pude sammen med madrassen.

Hvordan finder jeg den bedste seng?
Hvordan finder jeg den bedste seng?

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.