Hvad betyder simp, Hvad er en simp

Young happy couple of man and woman with corgi dog, beautiful female biting ears of puppy

Hvad betyder så Simp?

Historisk set er ordet SIMP er en forkortelse af det engelske ord simpleton, som dybest set betyder fjollet, dum eller godtroende. Men i 2020 har akronymet fået både ny dynamik og betydning og er nu en slags stereotyp for en mand, der fisker efter opmærksomhed gennem underdanighed.

Simp er et udtryk for et nørdet eller fjollet menneske, men der står for ‘et ord vi ikke vil nævne her’, så den sande Simp betydning er langt mindre spændende, end man skulle tro. Fra et historisk synspunkt, ordet er som tidligere nævnt en forkortet form af udtrykket ‘simpleton’, hvilket betyder fjols eller fjollet person. Det er en ganske tam fornærmelse af nutidens standarder, men i 2020 har Simp definition fået en ny betydning.

Takket være fremkomsten af TikTok og vores sociale medier, er vi blevet helt åbne for at indarbejde nye sætninger, husker du YOLO?). Men hvad betyder simp betyder i dagens sammenhæng? I dag er udtrykket bruges til at beskrive en mand, der er villig til at gøre noget for at vinde over eller behage en kvinde. Mens det kan lyde romantisk i traditionel forstand, udtrykket Simping er normalt forbundet med tiggeri eller lignende.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.