Hvad er en DUKA One og DUKA ventilation?

Hvad er en DUKA One og DUKA ventilation?

En DUKA One findes i flere modeller f.eks. S6, DUKA pro 50, S6B osv. og DUKA One er et varmegenvindings aggregat med en varmegenvindingsgrad op til 95%. 

DUKA One er den mest kende varmegenvindings producent på markedet, dette er ikke ens betydning med at det er den bedste for dit hjem, der findes andre rigtigt gode mærke som kan være både billigere og bedre, da de bruger mere tid på selve udvikling af produktet end markedsføring f.eks. Din lokale elektriker som har erfaring med flere former af varmegenvinding arregat kan give dig gåde råd om hvad varmegenvinding enhed som er den bedste i dit tilfælde. For nogle er Ventas Quantum et meget bedre valg end DUKA. 

DUKA One består af en murgennemføring (kanal) med keramisk veksler, udvendig hvid stormskærm, indvendig energi ventilator samt fjernbetjening.

Hvordan arbejder en DUKA One?

DUKA One ventilator kører på en måde skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktioner. Varmen fra din hjem overføres under udsugnings til den keramiske veksler. Når DUKA One ventilatorer indeni vender og starter med at blæse luft ind i dit hjem, genbruges varmen i DUKAen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren. Fælles med DUKA modeller er at de kan styres efter mange forskellige behov, enkeltvis eller i serie.

Fordele med DUKA One er mange heriblandt:

– Et behagligt indendørsklima
– Du undgår kondens og fugt
– Effektiv og energibevidst udluftning
​- Reducerer risikoen for Radon og CO2 i dit hjem
– Giver en energibesparelse
– Slip for at åbne/lukke vinduer
– ​Lav lyd udefra med 43db(A)

Hvem monterer Duka One?

Der er et par stykker elektriker i København og på Sjælland som tilbyder montering af DUKA One inkl.. hulboring. det er f.eks. Norh Entreprise.

Der findes selvfølgelig et par stykker elektriker i København som også monterer DUKA, f.eks. Københavns Elektriker. Hvis du har brug for flere at vælge blandt så anbefaler vi Google. 

Hvis du selv stå for at montere DUKAen så kan du nøjes med at få hjælp til at bore hullet af en diamantborer. Det kræves dog at dine elinstallationer er lige til hvor du ønsker at placere den nye DUKA.

Du kan nemt få pris på montering og indkøb via denne hjemmeside. Klik her for pris på DUKA

Læs mere om DUKA VS GENVEX på VillaHus:

Duka One VS Genvex

sponsor

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.