Skal du have midlertidig hjælp hos din virksomhed?

Det kan være, at du arbejder for en virksomhed, hvor det i høj grad er dig, der ansætter nye medarbejdere. Derfor søger du altid efter de helt rigtige kandidater til jobbet, hvor intet føles bedre end at have et dygtigt team, der bare fungerer. Dog kan det være nødvendigt at få noget hjælp udefra engang i mellem. Du kan nemlig risikere, at din økonomichef er blevet sygemeldt eller på barsel, hvor du hurtigst muligt skal finde en erstatning. Du kan finde en interim cfo, hvis du kontakter et eksternt firma, der netop rekrutterer folk til lignende stillinger. Du kan læse meget mere om dette her: https://www.azets.dk/interim/cfo/.

 

Fordelene ved at kontakte et eksternt firma

Når du søger en vikar, kan det være svært at finde den helt rigtige kandidat. Når du kontakter et eksternt firma, der dagligt arbejder med dette, så har de ofte nogle dygtige medarbejdere på hånden. En økonomichef er uundværlig på en arbejdsplads, og derfor skal du finde en interim cfo, der har styr på opgaverne og de forskellige processer. Dette er du i høj grad sikret ved at kontakte et firma, der lejer økonomichefer ud.

 

Hvad bør du ellers være opmærksom på?

En interim cfo skal kunne klare alle de svære opgaver, der følger med ved at være chef. Derfor er det vigtigt, at du både ser potentiale i personens kompetencer, men også deres personlighed. Når du lejer en økonomichef, er du sikret, at personen har siddet i samme stilling før, så de ikke kommer ud til nogle uvante rammer. Derudover bør du være opmærksom på lønnen til denne person. Det er nemlig muligt at skabe en aftale, hvor du kun betaler for de timer, hvor den midlertidige økonomichef faktisk er på arbejde. Hvis dette lyder som noget for dig og din virksomhed, bør du undersøge dine muligheder nærmere.

 

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.