Hvad er fordelene ved at vælge en Umbraco-hjemmeside?

Du kan bruge Umbraco til at sætte en hjemmeside og webshop op, hvis du ved, hvad du laver – og du har mange muligheder, fordi det er et open source CMS. Umbraco er altså ikke en proprietær løsning med indbyggede benspænd, når det kommer til datamigrering og brug af visse tredjepartsplugins, hvorfor du har mere frihed til at ændre i systemet.

Men ved du, hvordan du skal gribe Umbraco an? Ønsker du hjælp til Umbraco, så du ikke skal afsætte ressourcer til at blive klog på CMS-systemet, kan du vælge at få hjælp udefra – uanset om du skal bruge hjælp til at bygge en side op fra bunden, ændre dens visuelle udtryk eller tilføje nye funktionaliteter.

Hos 1902software.dk kan du få al den hjælp, du har brug for. Læs med her, hvor vi gennemgår noget af det, du kan få hjælp til, når du vælger en Umbraco-hjemmeside.

Design af hjemmeside

Du kan få hjælp til at designe din virksomheds hjemmeside fra bunden, både hvad angår funktioner og det visuelle udtryk. Når det kommer til det visuelle design, er mange tilbøjelige til at købe en færdig designskabelon, da det er mere tidskrævende og dyrt at få noget unikt bygget op fra bunden. Det er en god løsning for opstartsvirksomheder, hvor der blot bygges på senere hen efter behov.

Professionel support og udvikling

Hjælp er der også at hente til udvikling og support af en Umbraco-webshop. Udvikling kan blandt andet betyde, at du får en Umbraco-webshop udviklet fra bunden, som bliver integreret med bl.a. din virksomheds ERP- og PIM-systemer.

Hastighedsoptimering er en vigtig del af en succesfuld hjemmeside, og professionel udvikling og support af din Umbraco-webside og -webshop kan være nøglen til en hurtig og effektiv side. Målet er at sikre, at besøgende ikke skal vente for længe på, at indhold på siden loader for at undgå, at de forlader siden igen.

Desuden kan du få support med i aftalen om Umbraco-udvikling. En af fordelene er, at du ikke skal sørge for uddannelse af dine egne ansatte, for at de selv kan løse problemer, hvis noget går galt – i de tilfælde er der eksterne specialister i Umbraco at ringe til.

Løbende support af en Umbraco-webside indbefatter også andre ydelser – blandet andet opgradering af Umbraco til den nyeste version, så du ikke står med en hjemmeside, der kører på et forældet CMS-system.

SEO-venligt udviklet hjemmeside

Søgemaskineoptimering – SEO – er efterhånden blevet et af de vigtigste redskaber til en effektiv hjemmeside, og derfor er det også en stor del af CMS’er.

Det handler nemlig ikke kun om, hvor flot hjemmesiden ser ud. Både teknisk og on-page SEO har til opgave at sørge for, at du får besøgende på hjemmesiden, og at de besøgende bliver der. Hjælp til teknisk SEO omfatter blandt andet en sikring af, at url’erne er struktureret og inddelt bedst muligt og at siderne er indekseret rigtigt.

On-page SEO handler om at oprette de rigtige title tags og meta descriptions, bruge Headings (H1, H2 osv.) og lave en god url for siden.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.