Hvad er støttestrømper og strømpepåtagere

back runner girl in pink compression socks
Kompressionssokker bruges flittigt af sportsudøvere, ældre og gravide

Strømpepåtagere og støttestrømper

Hvad er en strømpepåtagere?

I denne artikel kan du læse om støttestrømper. Til at starte med vil vi nævne noget, som ikke alle ved findes; nemlig strømpepåtagere. Strømpepåtagere er et fantastisk produkt til dig med problemer med ryggen eller andre mobilitetsproblemer. Strømpepåtagere kan lige præcist dét, som navnet hentyder til; hjælpe dig med at tage dine strømper på.
En strømpepåtager skaber forudsætningerne til brugen af støttestrømper for alle dem, der har vanskeligheder med at få strømper på. For folk, der lider af eksempelvis ryg- og mobilitetsproblemer, er det ikke så nemt at bukke sig ned og tage sokker og fremfor alt støttestrømper på.

Hvordan virker strømpepåtagere? Ved at klikke på linket vil du kunne se mange gode videoer om, hvordan de forskellige strømpepåtagere på markedet ser ud, og hvordan de fungerer.

Hvad er støttestrømper?

Et mere moderne ord for støttestrømper er ” kompressionssokker”, som bedre beskriver produktet. Det er simpelthen en strømpe, der lægger et vist pres på benet for at øge blodcirkulationen. Dette har mange positive virkninger (se længere nede).

For de, der har haft ømme lægmuskler og problemer med åreknuder, er støttestrømper sandsynligvis ikke noget nyt. Brugen af støttestrømper er stigende i hele landet, og nu er der passende støttestrømper på markedet til alle forskellige typer af mennesker og behov. Mange nye produkter, modeller og designs er blevet udviklet. Produkter, der ikke kun er rettet mod mennesker, der allerede har problemer, men også for de, der ønsker at forebygge problemer i fremtiden.

Hvordan kan støttestrømper hjælpe mig?

Det kan være svært at vide, hvilke virkninger, som støttestrømper kan have. De mest almindelige positive virkninger ved at bruge støttestrømper er, at:

• Støttestrømper reducerer hævelser i benene
• Støttestrømper har en masserende effekt, der giver dig raskere ben
• Støttestrømper kan forhindre blodpropper i benene
• Støttestrømper forhindrer synlige åreknuder
• Støttestrømper giver hurtigere genopretning af lægmusklen i tilfælde af hård anstrengelse

Hvor kan jeg købe støttestrømper?

Udvalget af støttestrømper er stort, og du kan købe støttestrømper både online og i fysiske butikker. Det kan være en god idé at starte med at kigge online og læse om alle de forskellige varianter, der findes, og sætte dig ind i de forskellige modeller, og hvad de hver især kan.

Strømpepåtagere og støttestrømper Hvad er en strømpepåtagere?

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.