Hvad skal jeg gøre hvis jeg kommer til at grave en kabel over?

Grave kabel over
Grave kabel over, hvad skal jeg gøre?

Du bygger om i din have og har endeligt lejet den der dyre gravemaskine, pludseligt sker noget som du aldrig prøver før.

Det slår en stor gnist og du opdager at du lige gravet en kabel over. Puha, hvad gør man så? Hvis man er kommet til at grave en kabel over.

Det der altid et vigtigt er at tjekke første, er at alle er i sikkerhed. Hvis du graver en kabel over så kan det nemlig slå gnist mange steder og andre mennesker kan komme til skade. 

Når du har tjekker så at der ikke er nogen der er kommet til skade så er du nødt til at tage kontakt til en autoriseret elektriker, du må aldrig selv reparere den ødelagte kabel, hvis du er kommet til at grave en kabel over. En autoriseret døgnvagt elektriker som Norh Entreprise kan hjælpe i København og i trekantsområdet, samt nogle gange i Aarhus. Du kan læse deres tjekliste på hvad du skal gøre hvis du er kommet til at grave en kabel eller ledning over her.

Du kan også komme til at ødelægge en kabel eller ledning hvis du graver i din have , selvom at du ikke bruger dig af en gravemaskine
Du kan også komme til at ødelægge en kabel eller ledning hvis du graver i din have , selvom at du ikke bruger dig af en gravemaskine

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.