Hvad er en træningsbænk? Og hvordan bruges den?

Hvordan bruger man bedst en træningsbænk?

En træningsbænk er en simpel ting, som du kan drage stor fordel af. Hvis du har adgang til  en træningsbænk derhjemme eller i fitnesscentret, er du dybest set klar til at træne hele din krop. Hvis du derimod ikke har en god træningsbænk, er der ikke ret meget som du kan træne, og det er vigtigt at tænke over. Hvis du allerede har din egen træningsbænk derhjemme, bør du begynde at drage fordel af dette og sørge for at udføre forskellige former for træning for en bedre styrke og mere velbefindende.

Træning med egen kropsvægt

I videoen nederst så kan du blive inspireret af mange forskellige øvelser som kan udføres med hjælp af en god træningsbænk. 

Via dette link så kan du finde flere forhandler af gode funktionelle træningsbænke; find dig en god træningsbænk her. 

Træning med håndvægte

Det er også let at træne med håndvægte ved hjælp af en træningsbænk. Hvis du vil arbejde mere med dine arme, kan du ligge på ryggen på bænken, placere dine fødder fast på gulvet og løfte håndvægte lige opad i overensstemmelse med et specifikt træningsskema. Ved at ligge, sidde og knæle på bænken får du adgang til forskellige muskelgrupper på toppen og bunden af armene, så dette er virkelig godt for dig, der ønsker at tone eller bygge muskler. Med håndvægte kan du også få adgang til bryst- og mavemusklerne på en effektiv måde.

Mave, ryg, bagdel og ben

Der er også masser af øvelser til underkroppen og dine ben. Med en god træningsbænk og et par vægte træner du hele kroppen på en sjov og god måde, så det er noget du skal sørge for at have i dit hjemmegym. I et professionelt fitnesscenter er det en selvfølge mange træningsbænke til rådighed, og du kan finde varianter, der er specielt udviklet til mave- og rygløftning. Husk at træne sikkert. Når du lærer nye øvelser, bør du finde ud af ting som din kropsholdning. Med et spejl ser du, hvad du laver, så det er godt at træne på en træningsbænk foran et velpoleret spejl.

unavngivet (53)

Lignende spørgsmål

Flere artikler

Brug for hjælp af elektriker til montering af el til hjemmegym?

Vi anbefaler autoriseret elektriker Valby.

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.