Hvor godt virker 4 stik corona vaccine mod COVID-19?

4 stik corona vaccine hvornår? Virker 4. stik mod COVID-19?

Hvad er 4 stik corona?

Når man taler om 4 stik corona så taler man selvfølgelig om COVID-19 vaccine og stikket efter 3 stik mod virusinfektionen COVID-19. Hvis man endnu ikke hørt noget om denne pandemi som vi befinder os i, eller lagt mærke til debatten omkring hvor godt 3 stik og 4 stik corona vaccine virker osv., så bor man formodelig på en øde ø eller mangler et interesse for omverden og nyheder.

Hvor godt virker 4 stik corona i Danmark?

På Sundhedsministeriets hjemmeside (her) kan du læse i en artikel allarede fra 3 marts 2021 at 4 stik corona vaccine mod Covid-19, er blevet godkendt. Magnus Heunicke enligt artiklen mener at 4 stik corona mod COVID-19 styrker os i vores kamp mod virussen, man mener også at 4 stik corona virker godt mod COVID-19, eller han mener at det hjælper at vi har forskellige vacciner med forskellige teknologier til rådighed. 

4 stik corona vaccinen fra Johnson & Johnson siges har dokumenteret høj effektivitet, skal kun gives en enkelt gang og skal opbevares ved 2 til 8 grader. Det mener, at vi kan få en hurtig og effektiv udrulning af 4 stik corona vaccine, når den tid kommer. Der arbejdes derfor benhårdt på hurtigst muligt at få så mange vacciner som muligt til Danmark. Så at danskerne kan få 4 stik corona.

Hvornår kommer 4. stik mod COVID-19 til Danmark?

Hvornår 4. stik vaccine kommer til Danmark ved vi ikke præcist endnu, de er om at følge med i medier og i pressemøder. Hvadhvorhvordans kvalificerede gæt er at mange danskerne en gang i slutningen af forår 2022 må forvente en indkaldelse i sin e-boks til 4. stik corona vaccine.
Så husk at tjekke din E-Boks kontinuerligt, det er nemlig der du også bliver indkaldt til vaccine inkl. 4 stik corona i Danmark. 

Som sagt at 4. stik kommer til foråret er bare et gæt. Skriv gerne en kommentar om hvornår du tror at 4. stik eller 5 stik (Læs mere) kommer til Danmark. 

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.