Hvor kan jeg se streaming på nettet?

Watching tv online streaming tv movies relaxing at home man no face in modern living room

Det er efterhånden blevet utroligt populært både at streame selv og at se streaming på nettet. Flere og flere personer streamer indhold på nettet fremfor at se fx fjernsyn. Mange tænker på Netflix i forbindelse med streaming, men naturligvis er det meget mere end det. Det kigger vi på nedenfor.

Streaming af spil

Det er muligt at streame spil på nettet både til at spille selv samt til at se andre spille. Fx er der folk, som ser andre streame Fortnite på platforme som Twitch. Desuden er Counter Strike utroligt populært til streaming af sport. Du kan også streame spil som fx roulette, som foregår på en spilleside på nettet. Live casino guides hjælper folk i gang med at spille med en live dealer.

Tv og serier på nettet

Vi har nævnt Netflix i indledningen, og det er ikke den eneste løsning. Netflix havde omkring 220 millioner betalende kunder i det andet kvartal i 2022. Det er langt fra de færreste, som streamer Netflix. Flere personer deler konti, og derfor er der mange flere, som bruger den platform. For nylig blev Netflix slået af tronen. Nu er det Disney Plus, som har flest abonnenter.

Andre populære platforme til streaming af film og Tv er blandt andet Amazon Prime og HBO Max. Sidstnævnte har mere end 76 millioner abonnenter på verdensplan, hvor langt størstedelen af dem er i USA. Det siges at de har omkring 48 millioner abonnenter i USA.

Sportsbegivenheder streaming

Før i tiden måtte folk ud i nogle tvivlsomme løsninger med streaming af sport på nettet. Det var sjældent lovligt og en dårlig ide i forhold til computervirus. Heldigvis er det i dag blevet nemmere at streame sport på nettet. Desuden kan du nu benytte VPN til at beskytte dig bedre, når du streamer på nettet.

Først og fremmest sender Danmarks Radio ofte live, når de fx sender landsholdskampe. På den måde kan du se det på deres hjemmeside frem for at se den i fjernsynet. En række bookmakere sender også sport live og helt lovligt. Normalt skal du blot have en aktiv konto på deres side for at se fodbold, tennis og anden sport på nettet. Derfor kan du nu se sport uanset hvor du er.

Derfor er streaming blevet populært

Streaming af sport, film, Tv og spil er blevet populært af flere årsager. Alt sammen er underholdning, som folk i hele verden nyder i fritiden. Det er komfortabelt at se streaming på nettet. På den måde kan du vælge hvad, hvornår, hvor og hvordan du ønsker at streame på nettet. Hvis du skal se det live, er det forbundet til et bestemt tidspunkt.

Mange gange kan du også undgå reklamer. Fx er der ikke reklamer på Amazon Prime og Netflix. Dog går rygterne om at Netflix vil indføre reklamer for de abonnenter, som betaler de billige abonnementer.

Streaming betyder at du kan se sport, Tv og spille på nettet uanset hvor du er. Det gælder i toget, på sofaen, i ventesalen og mange forskellige steder. Dermed har det åbnet flere muligheder for hvor og hvornår du kan nyde denne form for underholdning, og det er endnu en årsag til at mange folk er vilde med det.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.