Få hjælp til at løse problemer med uautoriseret parkering

Cars Side by Side Parking

Det er lækkert at have en lejlighed eller et kontor hvortil der hører en privat parkeringsplads. Det sparer en for en hel masse bekymringer angående hvor man skal smide bilen når man kommer på job eller kommer hjem igen.

Man kan parkere tæt på sin bolig eller arbejdsplads – og man kan altid være sikker på at finde en parkeringspladser, som ikke enten ligger langt pokker i vold, eller koster hvad der svarer til spidsen af en jetjager.

Uvedkommende parkering – en pine og en plage

Dette gør sig selvfølgelig un gældende al den stund man kan undgå uautoriseret og uvedkommende parkering. Desværre ses det ofte at bilister ser deres snit til at parkere gratis på privat ejede parkeringspladser – til stor gene for de retmæssige indehavere af disse.

Parkeringspladser, som ligger i byzoner og tættere bebyggede områder samt i nærheden af interessepunkter vil altid være i høj kurs. Derfor vil uafspærrede og ubevogtede parkeringspladser altid være i farezonen når det handler om uvedkommende parkering.

Det er rigtig irriterende at finde sin parkeringsplads optaget af en bil som intet har at gøre på ejendommen, og derfor selv være henstillet til parkering på gaden – måske endda imod betaling. Dette kan ingen være tjent med når man rent faktisk betaler for denne luksus. Og derfor handler det om som administrator af den pågældende ejendom at etablere en holdbar løsning, der kan løse parkerings problemerne én gang for alle.

Kom parkeringssynderne til livs med en stærk og fleksibel parkeringsløsning

Hvis du og resten af beboerne eller de ansatte i ejendommen er godt og grundigt trætte af folk, der snyder sig til gratis parkering, giver det mening at tage kontakt til et parkeringsfirma. Du kan for eksempel med stor fordel tjekke UnoPark – et dansk parkeringsselskab med mere end tolv år på bagen inden for parkeringsservice.

Hos UnoPark vil du altid blive mødt med venlighed og forståelse for dine problematikker – og en parkeringsløsning udarbejdet af UnoPark vil altid tage udgangspunkt i netop dine parkeringspladsers unikke disposition samt dine ønsker og præferencer.

Nem og fleksibel parkeringsservice med UnoPark

UnoPark tilbyder blandt andet parkeringskontrol, udført af rutinerede og veluddannede parkeringsvagter med lovlig beføjelse til at udstede bødeforlæg. Inddrivelse af de skyldige beløb sker ved UnoParks foranstaltning, lige som det er UnoPark der forestå opsætning af skilte og parkeringsautomater. Og du kan selv administrere din parkeringsløsning ved hjælp af en brugervenlig app til installation på smartphone eller tablet.

Læs mere på UnoPark.dk

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.