Hvordan du kan sikr din fremtid med en fremtidsfuldmagt

Family care

Sikr din fremtid med en fremtidsfuldmagt

Der kan være flere gode grunde til, at det er en god idé at oprette en fremtidsfuldmagt. Med en fremtidsfuldmagt kan du overgive magten over dine oplysninger og valg til andre, du stoler på, hvis du f.eks. skulle blive så syg eller svækket, at du ikke selv kan gøre det. I denne artikel kan du læse mere om de fordele, der kan komme med at lave en fremtidsfuldmagt.

Du gør det lettere for dine pårørende

Hvis man er er blevet så syg, at man ikke længere kan tage vare på sig selv, eller hvis man ikke er her længere, så er det klart, at man ”efterlader” en familie, der står i en stor sorg. Derfor kan du ved at lave en fremtidsfuldmagt nu gøre det nemmere for dine pårørende den dag, der desværre er behov for det. Det er måske ikke noget, der er sjovt at tage stilling til, men det er ikke altid de ting, der er vigtige, som er sjove.

Du får ikke beskikket en værge, hvis uheldet er ude

Hvis det skulle ske, at du ikke får lavet en fremtidsfuldmagt, før det er for sent, kan det ende med, at du får beskikket en værge, som skal tage beslutninger på dine egne. Det er måske ikke noget, der er en særlig rar tanke, og derfor kan det give én ro i maven, at man har en fremtidsfuldmagt, der sikrer, at ansvaret ligger i de rigtige hænder. Nemlig dem, du er tryg ved.

Hvor er en fremtidsfuldmagt?

Men hvor er det så lige, at man har en fremtidsfuldmagt til at ligge henne, og hvor er det, man laver den henne? Det er faktisk noget, der findes digitalt, og så er der heller ikke noget papir, der går til spilde, hvilket der er meget smart. Dette tillader også, at de nødvendige personer har adgang til de informationer, de skal bruge for at sikre dig et godt liv. Det kan f.eks. være personer som læger, psykologer eller andre. Læs mere om fremtidsfuldmagter her og så kan du finde ud af meget mere om, hvordan du kommer i gang med det hele.

Er det dyrt at lave en fremtidsfuldmagt?

Når man skal lave en fremtidsfuldmagt, så er der nogle spørgsmål, der ofte går igen. Mange er f.eks. interesserede i at vide, om det er dyrt at lave en fremtidsfuldmagt. Men det er ikke noget, du skal bekymre dig om. Du kan nemlig oprette en fremtidsfuldmagt for den nette sum af 249. kr. 

unavngivet (53)
love

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.