Bliv rystet godt sammen på kurser

Man kan have som fordom eller bare se for sig, at det at deltage i et kursus er som at være tilbage på skolebænken, hvor man lytter til en kedsommelig underviser, mens man gennemgår noget materiale, som der har flere årtier på bagen.

Sådan er det slet ikke med moderne kurser, for her har man virkelig nogle kursusudbydere og -undervisere, som der går op i indholdet og hele tiden tilrettelægger de givne kurser, så kursisterne får mest muligt ud af dem.

En stor udvikling er blandt andet, at man kan deltage i onlinekurser, og disse behøver ikke nødvendigvis at være med andre deltagere, men hvor man bare melder sig ind og ser nogle undervisningvideoer og laver nogle opgaver, når man har tid, og så får man tilbagemeldinger på dem samt et endeligt bevis på, at man har gennemført kurset.

Det kan være en fordel for mange mennesker, der skal have et kursus til at passe ind i en travl hverdag – specielt hvis det er et kursus med et stort indhold.

Men der udbydes heldigvis stadig mange kurser, som der er mange kursister, der møder op til fysisk over flere gange, og det kan gøre, at der knyttes nye bekendtskaber og venskaber, samt at man lærer kollegaer at kende, som man ellers troede, at man kendte.

Et kursus giver indhold til livet på flere måder

Det kan være til et Excel kursus med fysisk fremmøde, hvor man møder en masse mennesker for første gang.

Her er der eksistenser fra mange forskellige sociale lag i samfundet, som der befinder sig forskellige steder i livet. Den slags personer ville man ellers ikke støde på i ens sociale kredse, så det er en god måde at få udvidet ens horisont.

Her er det også et godt tip at påpege, at det kan være en fordel at lave noget socialt sammen, som der ikke er i kursus-øjemed, så man kan blive rystet sammen.

Mennesker, der i forvejen kender hinanden, kan blive endnu bedret rustet sammen ved at komme på et kursus.

Det kan være de ansatte i et firma, som der bliver sendt på kursus over en længere periode – måske med overnatning og andre indlagte indslag.

Det er sundt for kollegaer at lære hinanden bedre at kende under nogle andre rammer, end hvor man normalt ser hinanden; og så bliver man endnu bedre til at arbejde sammen i det daglige.

Således er der mange fordele ved at komme på kursus sammen – man får knyttet nogle ubrydelige bånd.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.