Hvordan får man nye venner i voksen alder?

Hvordan får man nye venner i voksen alder?

Sådan får du nye venner i voksen alder  – 5 tips, som du kan starte med allerede i dag

Spørger du dig selv; “Hvordan får man nye venner i voksen alder?” At få nye venner som voksen, kan føles meget mere udfordrende, samlingen med da du var lille. Som lille kunne du måske bare spørge en du kunne lide om i skulle “lege”. Det fungerer sjælden ikke lige så godt i voksen alder, desværre. 

Det er selvfølgelig altid rart at mødes med mennesker, selvom du allerede har et par stykker gode venner, så har de måske sjælden tid til at ses. Derfor kan det sommertider måske føles lidt ensomt. Så her er vores 5 bedste tips; at møde nye mennesker og at få nye venner. 

1. Tag initiativ

Hvis du har mødt nogen, der gav dig en god følelse, og som du tror, du virkelig ville klikke med, så tøv ikke med at tage initiativ til at tale eller at blive set. Det værste, der kan ske, er, at du får et nej.

2. Vær modig

Det kan virkelig være skræmmende at spørge en, du ikke kender om den vil med på en “vennedate”, du tænker (ligesom før en almindelig date), om i vil have noget at tale om, om den anden person vil kunne lide dig og omvendt. Hvis det føles skræmmende, skal du bare ikke det lade stoppe dig! Chancerne er meget store for, at vedkommende bliver lige så glad som dig over initiativet, og at det eneste, der sker, er, at I ser hinanden og har det sjovt. 

3. Prøv noget nyt f.eks. en romsmagning 

En anden måde at mødes med nye mennesker på et at involvere sig i nye aktiviteter som du synes virker spændende. I får så straks noget at tale om i fælleskab. Redaktionen på Hvadhvorhvordan har f.eks. hørt rigtigt godt om romsmagning på Kareten (Amager) med Lars Code, vi har hørt at denne form for smagninger er en fantastisk mulighed for enhver at møde nye venner på! Måske kan du også få lokket dine nuværende venner med på en romsmagning hjemme med Lars Code en anden god dag, efter at du har fortalt dem om din oplevelse på Kareten.

4. Netværke på dit arbejde

Nogle gange er det ligegyldigt, hvor meget du og dine kolleger kan lide hinanden, din kontakt til dine kollegaer er stadig begrænset til den tid i er sammen på arbejde. Det kan ofte være sådan, at ingen reflekterer over årsagen. Så hvorfor ikke tage skridtet og vær den, der bryder mønsteret, inviter dine kolleger til en “after work” og benyt lejligheden til at lære hinanden lidt bedre at kende privat.

5. Brug de sociale medier

Sociale medier kan blive ret passiv og du deler måske kun et par likes her og der. Benyt lejligheden til at interagere og faktisk være social på de sociale medier. Deltag i diskussionsgrupper på Facebook, eller begynd at tale med en, du følger på Instagram.

Held og lykke med det hele vi håber at du fik nogle gode tips og svar på dit spørgsmål “Hvordan får man nye venner i voksen alder?” eller tips. 

Mød nye mennesker på et smagningsevent på Amager.
Mød nye mennesker på et smagningsevent , på Amager.

Artiklen er skrevet af Blonindemor – Kvindelig bloggere 

unavngivet (53)

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.