Find en cap der passer til dig

Er du på udkig efter trendy og fashionabel hovedbeklædning, som gør sig glimrende til både hverdag og fest? Så bør du tjekke det store udvalg af moderne caps og kasketter, der florerer i disse år.

Kasketter er ikke længere blot forbeholdt håndværkere, lastbilchauffører og sportsfolk. I løbet af de seneste årtier er caps i alle afskygninger blevet ganske comme il faut blandt den brede befolkning.

Selv vores allesammens Kongehus har taget kasket moden til sig, hvorfor vi ofte ser Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik iført en moderigtig cap, når han udfører sine mange udendørs aktiviteter.

Hvilken type kasket skal jeg vælge?

Der findes kasketter og caps i et utal af flotte og inspirerende udformninger. Den klassiske baseball cap er stadig et hit blandt især den yngre del af befolkningen.

En baseball cap er en type kasket udfærdiget i forholdsvis blødt stof, med en afrundet puld og en stiv skygge, som ofte knækkes for at beskrive en bue. På forsiden af hatten ses typisk et logo for det pågældende baseball hold, og kasketten er holdt i teamets farver.

Baseball caps fås i både snap back versionen, hvor der på bagsiden af kasketten sidder en plastik strop med huller eller velcro til regulering af omkredsen, eller i en tilpasset model som er udført i delvist elastisk materiale.

En trucker kasket ligner en baseball cap, men har et net på bagsiden, for bedre ventilation. Forsiden af kasketten udgøres af en form for skum, som får den til at stå ret op og ned, således at man bedre kan se det påtrykte eller påsyede logo.

Flade vintage kasketter

Er du mere til det traditionelle look, kan du købe dig en flat cap, som er en flad kasket af typen du måske kender fra tegneserien Kasket Karl. En sixpence er en anden version af denne type kasket, men er syet af seks stykker stof.

Du kan også vælge en fræk newsboy cap, som er en flad kasket med en lille skygge fortil og en rund puld, som udgøres af otte stykker stof, ofte med en knap på toppen. Denne type kasket bæres i lighed med baseball kasketten ofte omvendt af de unge og smarte.

Endelig er der den kendte army kasket, som har en firkantet profil og en lidt kortere skygge end baseball kasketten – dog ikke så kort som de flade kasketter. En army kasket er typisk holdt i neutrale nuancer som sort, grå eller brun, eller i sløringsfarver.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.