Hvordan kan mobilen blive et afslappende redskab i din hverdag?

Mobil

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Mobilen er for mange blevet en direkte forbindelse til e-mail og sociale medier, ligesom det er en nyhedskanal, hvor du hele tiden kan blive opdateret og skal følge med. Generelt er mobilen blevet et element, som fylder meget i hverdagen. Vi har set på, hvordan du kan vende mobilens funktion om og bruge den på en afslappende måde. Vi giver dig her tre gode bud. 

Spil et spil 

Du kan bruge mobilen til at spille et spil. På den måden kan den både blive et redskab, du bruger kort, når du lige har fem minutter, og et redskab du bruger søndag eftermiddag, når der skal hygges under et tæppe på sofaen. 

Du kan vælge mellem mange forskellige spil, så du kan helt sikkert finde noget, der fanger din interesser. Du kan for eksempel få det klassiske minestryger, som vi kender fra computeren, eller du kan spille på spillemaskiner, så det næsten føles som om, du er til stede, hvor det sker. Og det er alt sammen direkte fra din ellers stressfyldte mobil. Ved at bruge mobilen som din egen lille spilleenhed er den pludselig med til at skabe det afslappende rum, som vi alle kan have brug for. 

Lyt til musik eller en bog

Vores næste forslag er at lytte til musik eller en lydbog. Det kan være virkelig afslappende at lukke øjnene og bare fordybe sig på den måde. Der findes både musik- og bogtjenester, som du kan installere på mobilen, så du nemt kan koble fra, når du har brug for en pause.  

Vi foreslår, at du finder et par høretelefoner frem. På den måde kan du et kort øjeblik afskærme dig fra larm og støj omkring dig. Du kan altså nærmest skabe dit eget lille rum kun for dig. Ved at bruge høretelefonerne kan du også lytte videre, når du for eksempel er på farten eller sidder i venteværelset hos tandlægen. 

Se en serie eller kort video

Endelig vil vi foreslå, at du frakobler ved at se korte klip eller serier på mobilen. Der bliver produceret flere og flere miniserier og -videoer, som faktisk er beregnet til mobilens mindre skærm. På den måde kan du bruge mobilen som dit eget lille fjernsyn. Du kan altså koble af og hygge uden nødvendigvis at sidde i din stue foran fjernsynet. 

Vi håber, du kan bruge vores råd, eller at du har dine egne ideer, så mobilen kan hjælpe dig til at slappe af og hygge i stedet for at være en stressfaktor, der hele tiden ligger klar til at forstyrre.Image of woman playing video game on mobile phone while sitting

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.