Hvordan virker spillemaskiner?

Caucasian woman in armchair raising hands up, celebrating online win, enjoying sale in web store

Der bliver talt enormt meget om online spilleautomater, som mange er begyndt at spille. Men hvad er de egentligt? Hvordan ser en online spillemaskine ud? Hvilken forskel er der på standardversionerne og video slots? Du får svar på alle dine spørgsmål om hvad spillemaskiner er og hvordan de virker lige her hvor vi også gennemgår hvor vigtigt det er at spille ansvarligt.

Hvordan er en spillemaskine sat op?

I stedet for blot at beskrive hvordan spilleautomater generelt virker, er det nemmere at kigge på specifikke eksempler. Tag fx Big Bad Wolf som har en klassisk opsætning med fem hjul, tre rækker og 25 gevinstlinjer.

Når du åbner for det spil, kan du se en farverig skærm med hjulene, rækkerne, og symbolerne. Desuden kan du se hvordan du kan justere din samlede indsats op eller ned, og derefter trykke på drejesymbolet for at spinne hjulene.

Video slots kort fortalt

Der findes forskellige former for spillemaskiner. Du har standard spilleautomater og desuden er der også video slots, som fx Gonzos Quest Megaways. I en video spillemaskine er der typisk en kort film som introduktion. Desuden er grafikken mere interaktiv med figurer, som typisk bevæger sig.

I dette tilfælde er det Gonzo, som er inspireret af den spanske erobrer Gonzalo Pizzaro, der erobrede Peru i 1530’erne, som du kan se flytte sig rundt på din computerskærm eller hvor du ellers spiller.

Bonussymboler i spillemaskinerne

Når du spiller spillemaskiner på nettet, kan du ikke kun støde på standardsymboler. Tag fx Piggy Riches, der har wild-symboler, mega wild-symboler, scatter-symboler og andre interessante bonusfunktioner.

Det skyldes at der konstant kommer nye spillemaskiner, og derfor skal spiludviklerne være kreative med bonusfunktionerne. Ofte er der især fokus på at multiplicere eventuelle gevinster samt mulighederne for at få gratis spins.

Men hvordan virker en spillemaskine?

Helt teknisk set kan man sige at online slots er internettets udgave af de traditionelle enarmede tyveknægte. Hvis du har set film fra Las Vegas eller andre casinoer, kender du allerede til den slags maskiner. Det kan nemt give dig en ide af hvordan spillemaskiner på nettet virker. Den eneste forskel er at det foregår liv og at du bruger din computermus til at få hjulene til at snurre fremfor at have i den enarmede tyveknægt.

Du er en stor del af processen

Når der tales om hvordan en spillemaskine virker, er det vigtigt at fremhæve at du udgør en stor del af processen. Det er vigtigt at du ikke blot justerer indsatser og trykker på en knap for at få spillene til at køre i fuld fart.

Når du spiller med ægte penge, er det vigtigt at have det i tankerne. I og med at du ikke fysisk bevæger dit betalingskort eller smider en mønt i maskinen, kan det måske til tider ikke gå helt op for visse personer at de satser ægte penge.

Her handler det blot om at huske på at du spiller online spil for rigtige penge, og at du bør gøre det som en fritidsaktivitet og holde dig til dit budget. På den måde er du en stor del af hvordan spillemaskiner på nettet virker.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.