Hvad er en SEO specialist eller en SEO ekspert

Hvad er SEO specialist? Hvad laver en SEO specialist/ekspert?
Hvad er SEO specialist? Hvad laver en SEO specialist/ekspert?

SEO specialist ≠ SEO ekspert

En SEO specialist eller en SEO ekspert arbejder med online markedsføring på en computer, som et slags webteknolog med speciale i online markedsføring primært søgemaskineoptimering sekundært søgemaskine reklame som f.eks. Google Ads eller Bing annoncering, samt indhold og webudvikling. Erhvervet kan også kaldes indgående markedsføring specialist. 

Som SEO specialist /ekspert, er du ofte en del af en “SEO team” ledet af en Marketing Koordinator, men det er almindeligt for hver specialist at være ansvarlig for deres egne kunder. Som en freelance SEO specialist. , 

Som SEO specialist, vil du have mulighed for at arbejde med både store og små virksomheder og hjælpe dem med at udvikle deres online synlighed. Det er ofte placeringerne i Googles søge resultat man taler om. 

SEO specialister arbejder med mange forskellige platforme og værktøjer. Som en SEO specialist, skal du have en stor interesse i web, digital markedsføring og holde dig ajour med tendenser og nyheder i branchen.

Hvad betyder SEO endelig?

Forkortelse SEO står for det engelske udtryk “Search Engine Optimization”, hvilket betyder søgemaskineoptimering på Dansk. Det indebærer at man arbejder (optimerer) med forskellige metoder og procedurer på en hjemmeside og dens undersider, så at denne specifikke hjemmeside opnår højere placeringer søgeresultaterne gennem udvalgte søgeord, på Google, Bing og Yahoo

Search Engine Optimization (SEO) Specialister analysere, gennemfører ændringer på en hjemmeside, så at den er optimeret i forhold til søgemaskinernes “crawlere”, optimeringerne gør at det bliver nemmere for “crawleren” at forstå hvad hjemmesiden handler om. At gøre dette betyder at man maksimer trafikken til hjemmesiden, ved at forbedre sideplacering inden søgemaskiner.

Uddannelse SEO- specialist/ekspert

En SEO specialist skal have indgående viden i Digital Markedsføring, Search Engine Optimization, SEM, Search Engine Marketing, Google AdWords, Google Analytics, Content Marketing, Webdesign, WordPress, Publishing og Portal værktøjer.

Personlige egenskaber

For at lykkes i rollen, er det vigtigt, at du kan lide at arbejde efter målbare resultater. 

Når en SEO specialist arbejder i et team, er det vigtigt, at du er en holdspiller og nyder at arbejde med andre, samtidig som at du føler sig godt tilpas med at arbejde selvstændigt og tage dine egne initiativ.

Arbejdspladsen

SEO specialister er ofte ansat i virksomheder eller på SEO-bureauer, der hjælper andre virksomheder og organisationer med online markedsføring ved at udvikle succesfulde online kampagner. Men du kan også have succes som en freelance SEO specialist/ekspert. ≠

Two handsoHvad er SEO specialist? Hvad laver en SEO specialist/ekspert?me businessman working with the data on of the whiteboard in the coworking space.
Hvad er SEO specialist? Hvad laver en SEO specialist/ekspert?

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.