Hvordan finder jeg den bedste webdesigner til ny hjemmeside

Hvordan finder jeg den bedste webdesigner eller webbureau til ny hjemmeside?
Hvordan finder jeg den bedste webdesigner eller webbureau til ny hjemmeside?

Hvordan finder jeg et godt webbureau? Eller en god webdesigner? Eller ligefrem de bedste

Man skulle tro, at det er nemt at finde en god webdesigner eller et godt webbureau! Du går ind på Google for at finde en mulig leverandør til din nye hjemmeside, din smukke hjemmeside, sådan som man forestiller sig den, og så vrimler det med søgeresultater. Hvis du spørger andre iværksættere, får du yderligere forslag. Det er godt nok svært at finde den bedste webdesigner eller det bedste webbureau og tage en beslutning.

Silverbeerg.com, er en kvindelig freelancer webdesigner der har lavet et fantastisk indlæg om hvordan du finder den rette webdesigner. Silverbeerg arbejder selv freelancer webdesigner med gode resultater både indenfor SEO og design (Hun har faktisk lavet grundstrukturen for Hvadhvorhvordan.dk). Du kan læse hele hendes indlæg her om hvordan du finder en god webdesigner. 

Her skal vi også forklare og give svar på dit spørgsmål; hvordan finder jeg den bedste webdesigner (eller webbureau) til ny hjemmeside. Så, hvordan kan du nu finde den absolut bedste webbureau eller designer blandt alle de tusindvis af muligheder der findes på Google?

Nogle gør det nemt for sig selv og vælge det samme webbureau som en kollega eller ven, andre vælger en, der er tæt på. Men er dette virkelig den bedste måde og metode at finde en god webdesigner eller webbureau, der passer dig?

Det vigtigste for et vellykket samarbejde mellem dig og din webdesigner eller dit webbureau er:

 1. Den personlige kemi mellem dig (eller den i din virksomhed, der administrerer kontakten) og dit webbureau eller webdesigner er korrekt (det, der har virket for din kollega, virker ikke nødvendigvis for dig)
 2. At webdesigneren eller webbureauet forstår din virksomhed og dine produkter og tjenester (f.eks. bør der være erfaring inden for markedsføring og salg)
 3. Det skal være nemt at komme i kontakt med dine potentielle nye webdesigner partnere (bare gå til kontaktsiden og kontrollere, om der er billeder og kontakt oplysninger for alle og give et opkald til nogen – det giver dig en god indikation for fremtidige kontakter)
 4. Hjemmesiden leveres i en standard som du selv kan vedligeholde for eksempelvis i WordPres (det er en kvalitetsforanstaltning og gør det nemt for dig at kontrollere kvaliteten)
 5. Webbureauet eller webdesignern ønsker at lære dig at bruge internettet mere effektivt
 6. Er det vigtigt for dig at dit webbureau eller webdesigner bor tæt på dig så i kan afholde møder?
 7. Men bare for at den webdesigner eller webbureau bor tæt på så behøver dette ikke være de bedste 

Et møde kan hjælpe dig med at finde den bedste webdesigner eller det bedste webbureau 

I mange tilfælde er det helt sikkert godt at have mindst et personligt møde med webbureauer eller webdesigner, eller som minimum, et telefonmøde

For at en webdesigner skal forstå kundens forretning og hans eller hendes mål med ny hjemmeside, er det alt sammen meget godt. Et sådant møde kan være godt at have med , men erfaringen viser, at det fungerer lige så godt, at tale via telefon og skrive på mail.

Meget vigtigere end at dit webbureau eller din webdesigner er tæt på dig er, at det er let tilgængeligt via e-mail, telefon eller lignende.

Vil dit webbureau eller webdesigner give dig den bedste rådgivning? De skal de!

Personer, der sidder og lytter til den der taler. Er virkelig vigtigt efter min mening er, at der er en overførsel af viden og information fra dit webbureau eller din webdesigner til dig og omvendt. Kun hvis dette er sikret, har du fundet den bedste webdesigner eller det bedste webbureau!

Webdesign, udvikling, SEO og meget mere, er det de fleste webdesigner og webbureauer har på sin serviceliste. Bestemt, kunder vender sig til et webbureau, fordi der er viden, de ikke har, eller fordi de ikke har tid til at få noget lavet med hjemmesiden selv. 

På den måde fungerer erhvervslivet. Du sælger noget, som andre vil have. Men samtidig holder du noget for dig selv. De fleste webdesigner og webbureauer holde på sig viden om, hvordan de gør, hvad de gør.

Dette gør kunden afhængig af webbureauet og kræver, at de kommer tilbage igen og igen. Derfor er det en god idé at finde en der gerne deler med sig af gode råd allarede fra starten af når, du er ude og kigger efter det bedste webbureau eller bedste webdesigner. Ved dialog mellem de forskellige personen som du overvejer at hyre til din hjemmeside, vil du hurtigt kunne mærke om i er et match. 

Hvordan finder jeg den bedste webdesigner eller bedste webbureau til ny hjemmeside?
Hvordan finder jeg den bedste webdesigner eller webbureau til ny hjemmeside?

Det bedste webbureau eller den bedste webdesigner er ærlig og giver gode råd 

Det bedste webbureauer eller webdesigner holder ikke tilbage viden fra dig. Nogle kunder kan være tilfredse med at ikke vide noget overhovedet. De har for travlt og føler ingen grund til at lære mere alligevel. Luksusproblemer for mange!

Uanset hvad, der er mange andre kunder, der ønsker at forstå processen bag, hvad webdesignere laver. De forstår, at internettet har eller kan have en stor indvirkning på deres forretning og ikke ønsker at afhænge af tredje parts udbydere på ubestemt tid.

Sådanne virksomheder sandsynligvis som udleje af en hjemmeside bør du undgå. De virksomheder er ikke den bedste webdesigner for dig.  Så nu når du spørger; hvordan finder jeg den bedste webdesigner eller webbureau, så gør dig selv en tjeneste og hold dig væk fra dyre månelige leje. 

Vælg en webdesigner eller et webbureau der vil gå med til at slutføre dit projekt

For dem handler processen lige så meget om overførsel af viden, som det handler om levering af projektet.

Virksomheder, der søger og under hvordan finder man den bedste webdesigner, kan være en nystartet virksomhed eller en eksisterende virksomhed, der nu tager de første skridt på dette område og ønsker at kunne håndtere visse punkter selv i fremtiden. Nogle eksempler kan være hjemmesiden opdatering, sende nyhedsbreve eller blogs. Ved dette tilfælde er den bedste webdesigner eller webbureau dem der tilbyder kunden en nem løsning f.eks. WordPress.

Det kan ligeledes være virksomheder, der allerede har en vis kompetence og ønsker at udvide den til at bruge internettet mere effektivt. Som eksempler kan nævnes forbedring af indholdsmarkedsføring, søgemaskineoptimering, opbygning af links eller analyse af besøgendes adfærd på hjemmesiden.

Med det i tankerne, finder jeg det interessant, at de fleste webbureauer eller webdesigners stadig primært er fokuseret på at levere noget i stedet for at tilbyde overførsel af viden og strategier. Dette bør en god webbureau eller webdesigner lave;

 • Levering. For eksempel oprette en hjemmeside, udvikle en strategi for SEO, teste en hjemmeside og levere forslag til forbedringer.
 • Uddannelse i forbindelse med levering. For eksempel opretter en hjemmeside i et CMS som kunden kan forstå og viser hvordan denne arbejder med det selv
 • Uddannelse gennem skræddersyede interne eller uafhængige kurser og foredrag. 
 • Den mest effektive måde at udvikle virksomhedens investering i internettet er efter mening valget af “Uddannelse i forbindelse med levering”.

Hvad du bør læse af din webbureau eller webdesigner

Forstå dette rigtigt. Ingen skal lære at skrive HTML-kode eller være i stand til at skrive CSS instruktioner medmindre man arbejder med webdesign selv. Men der er en masse, at virksomhederne har brug for at lære at blive bedre til at bruge sine brugerflader. Her er nogle eksempler, som du eller de bør have kendskab til;

 • Tekster til søgemaskineoptimering
 • Udvikle en indholdsstrategi
 • Administration af SOME & sociale medier
 • Analysere trafikken på den nye hjemmeside
 • Opdatering af hjemmeside
 • Teste hjemmesidens anvendelighed, at alt er i orden
 • Øge tilgængeligheden

Det er en vigtig del af arbejdet i professionelle webbureauer og webdesigners at til ikke kun at levere en hjemmeside, men at uddanne virksomhederne og dele viden så godt. 

Tilbage til spørgsmålet “Hvordan finder jeg en god webdesigner eller lige frem hvordan finder jeg den bedste webdesigner eller webbureau?”

For at komme tilbage til spørgsmålet “Hvordan finder jeg den bedste webdesigner eller hvordan finder jeg det bedste webbureau” er en vigtigste at de du beslutter dig for bør være i stand til at dele viden og uddanne dig under vejs, eller forsat være i stand til at udvikle din nye hjemmeside kontinuerligt. Tag kontakt til nogle forskellige (både webdesigners og webbureauer) og mærk efter hvem eller hvilke der deler med sig af gratis tips. Det er sandsynligvis dem der gør dette, der ønsker dig og din forretning det bedste og vil gøre et godt stykke arbejde for dig.

Sørg for at din hjemmeside vil være en fremtidssikret investering, som du kan styre og udvikle, og som skaber merværdi for din virksomhed. Hvadhvorhvordan.com er en hjemmeside der rangerer fint på Google (du fandt jo her til) og er udviklet i en page builder der kan bruges af de fleste og som er “SEO venlig”. Vores site er opsat og optimeret af Silverbeerg.com . Så hvis du søger den bedste webdesigner kan denne freelancer webdesigner være et godt bud. 

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.