Hvad er et webbureau

Hvad er et webbureau?
Hvad er et webbureau?

Hvad er et webbureau?

Et webbureau er et firma, der arbejder med online kommunikation og digital markedsføring. Et webbureau kan være specialiserede indenfor  produktion med fokus på webudvikling eller webdesign, dvs. hjemmesidedesign og layout af hjemmesider eller så kan et webbureau være et fuldt service webbureau, det vil se en komplet leverandør af online markedsføring, der de tilbyder alt fra strategi til webdesign og teknisk udvikling. Et webbureau har ofte et budgetkonti, hvor webbureauet administrerer og tager ansvar for kundernes digitale kampagner, hjemmesider og webdshops, de arbejder for at deres budget, skal anvendes så optimalt som muligt!

Hvad er en webdesigner?

En webdesigner kan ofte mange forskellige ting lige som et webbureau, men en webdesigner er bare en enkelt person der ofte er specialiseret i webdesign og har mange vide om markedsføring online generelt. 

Hvad er forskellen mellem webbureauer og IT-konsulentfirmaer?

Mange er i tvivl om forskellen mellem et webbureauer og IT-konsulentfirmaer. Forskellen mellem IT-konsulentfirmaer er at de ofte sælger eller udlejer personer der har en speciel færdighed, i mens et webbureau tilbyder en komplet løsning på en opgave som styres af en ledelse. IT-konsulentfirmaer har oftere konsulenter, der sidder ude med kunderne (men også eksternt), mens webbureauer arbejder i teams fra deres eget kontor-

Er der forskellige typer webbureauer?

Ja, intet webbureau er ens og de alle sidder på en speciel ekspertise og med forskellige fokusområder. Nogle er mere fokuserede på webdesign af hjemmeside, og mange har specialekspertise inden for forskellige teknologier eller platforme som Drupal, WordPress, Umbraco, WIX eller Adobe. Der er også bureauer, der er niche, såsom SEO-bureauer, analysebureauer eller reklamebureauer. 

Hvor meget koster det at ansætte et webbureau?

Et webbureau udarbejder tilbud på samme måde som en håndværker, de estimerer det antal timer, der beregnes for et projekt og tager betalt derefter. Nogle gange er det en fast pris, hvor webbureauet skal dække det overarbejde, der er nødvendig for at gennemføre projektet, men samtidig ved at bruge mindre tid end forventet kan øge overskuddet, præcis som et almindelig håndværkertilbud. Det kan også være en opgave baseret på et skøn, hvor kunden kan købe mere tid efterfølgende eller reducere projektets omfang, hvis det budget, der oprindeligt blev tilføjet.

Hvordan finder jeg det rette webbureau?

Det kan nogle gange være lidt udfordrende at finde det rette webbureau, men hvis du gør et grundeligt arbejde med at spørge dig omkring og lede efter referencer så er muligheden for at du finde der bedste webdesigner eller webbureau til stede.

Et webbureau er et firma, der arbejder med online kommunikation og digital markedsføring
Et webbureau er et firma, der arbejder med online kommunikation og digital markedsføring

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.