Hvor finder jeg en lejebolig

Hvor kan jeg finde en lejebolig? En lejebolig i de større byer København, Aarhus, Roskilde Odense, Fredericia og Vejle. 

Hvis du leder efter et lejebolig, skal du tage kontakt til udlejere, eller eventuelt eller indsende din egen annonce, som beskriver det du ønsker at leje. Der er mange udlejningsboliger på det frie marked, men konkurrencen om disse er hård, når skolerne starter, og de nye studerende flytter til deres studiested. Jo mere nøjagtige kriterier du har for boligen, desto sværere er det at finde den rette lejlighed.

De mest udfordrende stede at finde en lejelejlighed er;

 • Lejebolig i København
 • Lejebolig Aarhus
 • Lejebolig i Odense
 • Lejebolig i Roskilde
 • Lejebolig i Fredericia
 • Lejebolig i Vejle
 

En studerende kan ansøge om et studieophold. I de største studiebyer er der ofte mange studenterboliger, og formidlere der formidler lejligheder til studenter, som normalt er placeret på gode steder i nærheden af studiepladserne. Indsend ansøgningen, så snart du finder ud af, at du har fået en studieplads. Hver tredje studerende bor i en student bolig.

Der er selvfølgelig også agenturer der også leverer ejerboliger. Det kan være virksomheder, pensionsstyrelser eller fonde, der findes i hele Danmark eller kun i en bestemt kommune. Du finder de bedste oplysninger omkring deres boliger på nettet på virksomhedens egne sider eller på sider, hvor de har samlet alle de gratis lejeboliger der findes. Du kan måske høre med din kommune mht. til lejebolig, kommuner tilbyder nemlig også lejeboliger.

Ejendomsmæglere sælger ikke kun lejligheder, men nogle gange tilbyder de også lejeboliger. Tjek også deres sider. En mulighed er at købe din egen lejlighed, hvis du har tilstrækkelig kapital. Jo før du begynder at lede efter boliger, jo bedre muligheder har du for at finde det bedst egnede hjem. Nogle gange er du stadig nødt til at nøjes med et alternativ, der måske ikke er det mest ønskelige, da det primært er under efteråret en hård konkurrence om lejlighederne i studios, og de unge skal flytte ind og starte deres studier. Det er muligt at se efter et nyt og bedre hjem, efter at studierne er startet. Kilde bolius.dk

Søg efter lejebolig på disse portaler når du søger efter; Hvordan finder jeg en lejlighed i København

 • Lejebolig.dk: Har over 7.000 lejeboliger i de større danske byer. Omfatter lejligheder, huse, villaer, værelser, deleboliger og sommerhuse. Selve boligsøgningen er gratis, men hvis du vil kontakte en udlejer, koster det 28 kr. for fire uger, og herefter 299 kr. for fire uger i løbende abonnement.
 • Findbolig.nu: Portalen er ejet DEAS, der administrerer boligejendomme. Som boligsøgende kan du oprette en profil og blive skrevet på venteliste. I nogle tilfælde skal du være medlem af en pensionskasse for at blive tildelt en lejlighed i en bestemt bebyggelse. I ungdomsboliger skal du i sagens natur være under uddannelse. Det er gratis at benytte portalen.
 • Boligportal.dk: Portalen er en del af den børsnoterede mediekoncern North Media, der bl.a. ejer Søndagsavisen, Ofir.dk og MatchWork. Portalen henter sine indtægter fra bl.a. boligsøgende, der betaler 29 kr. for fire dages adgang eller 425 kr. for to måneders adgang til at kontakte udlejere. Lejepriserne virker troværdige, og der ses ikke tegn på fup-annoncer eller forældede annoncer.
 • Heimstaden: Ejendomsselskabet forvalter flere end 36.000 boliger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland – både  nyopførte og ældre boligudlejningsejendomme i hele landet. Det er gratis at benytte portalen.
 • Sluseholmen.dk: Portalen udbyder nybyggede lejelejligheder i Københavns SV til huslejer fra omkring 13.000 kr. Det er gratis at benytte portalen.
 • Husvild.dk: Søg efter lejligheder og huse til leje, i alt ca. 4.000, især i de største danske byer. Det koster 9,95 kr. de første 3 dage, og herefter fornys dit abonnement automatisk hver 10. dag, hvis ikke du gør noget. En fornyelse koster 299 kr.
 • Kanalvej.dk: Nybyggede boliger til leje i Lyngby til priser fra omkring 14.000 kr.
 • DBA.dk: Portalen formidler lejemål og hele landet. Du har mulighed for at oprette en søgeprofil, hvorefter du modtager en mail, når der dukker en bolig op inden for dine søgekriterier. Det er gratis at benytte portalen.
 • Findboliger.dk: Altid over 3.000 ledige lejeboliger over hele landet. En premium konto koster 9 kr. for fire dage. Herefter koster det 299 kr. om måneden.
 • Findroommate.dk: Portalen er ejet af Freeway-koncernen, der mest er kendt for sin datingportal. Men virksomheden formidler også privat udlejning af værelser mellem private. Lejepriserne virker troværdige (om end ret høje), og der ses ikke tegn på fup-annoncer eller forældede annoncer. Portalen koster 15 kr. for tre dage eller 299 kr. for 28 dages adgang til kontakt med udlejerne.
 • Propstep.com: Formidler leje og køb af nybyggede boliger og projektbyggerier over hele landet. Det er gratis at benytte portalen.
 • Voreslejebolig.dk: Lejeboliger over hele landet. Kræver abonnement, der automatisk fornyes hver uge, for at se kontaktoplysninger.
 • Voresstudiebolig.dk: Viser studieboliger over hele landet. Du kan også finde bofæller, hvis du selv har en studiebolig. Kræver abonnement, der automatisk fornyes hver uge, for at se kontaktoplysninger.
 

Læs mere her hvordan finder jeg en lejlighed København. 

Hvor finder jeg en lejebolig - Gratis portaler
Hvor finder jeg en lejebolig - Gratis portaler

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.