Hvor mange har idag corona i Danmark? Hvor finder jeg de bedste svar?

Hvor mange har corona i Danmark? Hvor finder jeg de bedste svar?
6 juli tallene ændrer sig fra dag til dag, find de gode links her

Aktuel statistik over antallet af bekræftede tilfælde af covid-19, både i Danmark og globalt, kan findes på denne hjemmeside om Antal tilfælde af covid-19. Antallet af bekræftede og mistænkte tilfælde ændres konstant, når folk søger pleje og undersøges for virusen.

Indtil den 12. marts 2020 blev alle mistænkte sager blandt rejsende fra risikoområder til Danmark testet.

Denne sygdom, hvor mange har meget milde symptomer, fører til omfattende underrapportering. Der er således markant flere tilfælde, end der er rapporteret. Der gøres opmærksom på, hvordan sygdommen spredes i landet, for eksempel testes indsamlede influenzaprøver også for covid-19.

Lige nu er målet at indsamle data, få viden om, hvordan sygdommen spreder sig i landet, og hvordan den byrder sundhedsvæsenet.

Her er de mest relevante links.

Hvor mange har corona i danmark

Jeg har antistoffer mod Corona, hvad gælder for mig?

For en person, der er symptomfri, betyder tilstedeværelsen af ​​IgG-antistoffer en reduceret risiko for at blive inficeret og dermed en reduceret risiko for at overføre infektionen til andre i samfundet.

For en symptomfri person, også dem, der hører til en risikogruppe eller er 70 år eller ældre, betyder et positivt testresultat en mulighed for at tilbringe mere tid med andre mennesker. Det kan primært dreje sig om socialt samvær, både indendørs og udendørs, med nære slægtninge som familie og venner.

Hver person skal altid træffe sin egen vurdering baseret på den individuelle situation og fortsætte med at følge de generelle anbefalinger for at reducere spredningen af ​​infektioner i samfundet:

  • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg
  • Vask dine hænder regelmæssigt. Når du tager tingene ind, kan vira sidde fast i dine hænder. Derfor bør du vaske dine hænder ofte. Derefter forsvinder virussen. Dette reducerer risikoen for spredning af infektioner.
  • Hold dig væk fra mennesker uden for deres sociale cirkel
  • På arbejdspladsen: Anvend retningslinjer og anbefalinger om personlig beskyttelsesudstyr og hygiejnepraksis inden for sundhedspleje og pleje
  • Antistofprøver har brug for en meget høj ydelse for at give et pålideligt resultat. Når man bruger antistofprøvning, er det vigtigt at starte fra den tilsigtede anvendelse af testen. Den person, der udfører testen, skal give oplysninger om, hvordan personen skal forholde sig til hans eller hendes testbesvarelse.

 

Kilde. Wikipedia 

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.