Hvor meget giver du til en rund fødselsdag

Hvor meget giver du til en rund fødselsdag?

Hvor meget giver du til en rund fødselsdag?

Det er naturligvis forskelligt fra familie til familie, hvor meget en gave til en rund fødselsdag traditionelt bør koste. Et for lavt beløb kan gøre, at din gave stikker ud i forhold til de andre. Er den for dyr, kan gaven i værste fald gøre fødselaren forlegen. Læs med her, og find det rette beløb at give for.

En rund fødselsdag er altid en stor og vigtig anledning. Hvor mange penge du giver for til en rund fødselsdag, er typisk en smule mere end til en ikke rund fødselsdag. Det runde tal er en stor dag i fødselarens liv, der ikke kommer så tit.

Hvor mange penge giver du til en rund fødselsdag

Hvor meget giver du til rund fødselsdag? Hvis du går sammen med en eller flere andre gæster, så kan I naturligvis give for et større beløb, men samtidig give et lidt lavere beløb hver især. Hvis I for eksempel er tre personer, der går sammen, og I lægger 250 kroner i puljen, så er der altså et beløb på 750 kroner. Det er et ganske fornuftigt beløb til en gave på en rund fødselsdag. Skal du give en gave alene kan det være sværere at vurdere beløbet. Er du helt på bar bund, er et beløb på 400-500 kroner et godt bud. Det er dog et beløb, der kan ændre sig alt efter festens størrelse, og hvor mange år fødselaren fylder.

Hvad giver du til rund fødselsdag?

Hvor mange år det drejer sig om, har naturligvis indflydelse på valg af gave. Der er forskel på hvad en på 10 ønsker sig, og hvad en 80-årig har på ønskesedlen.

3 gaveidéer til hende

Leder du efter gode gaver til hende, så kig med her. Det kunne være din mor, søster, kæreste eller ægtefælle.

  • Wellness. Et ophold på en spa eller bare en times massage er en gaveidé, som de fleste kvinder vil elske.
  • Skønhedsprodukter. En god håndcreme eller en plejende læbepomade.
  • Et farverigt tørklæde.

3 gaveidéer til ham

Mænd kan godt være svære at finde gaver til. Ikke mindst fordi de sjældent ønsker sig noget. Her får du tre gaver til ham, som du kan overveje.

  • Skægpleje. Har han skæg, så kunne han måske bruge en skægkam eller balsam til skæg.
  • Et herreur. En af de lidt mere eksklusive gaver. Hvis han allerede har et ur, kan du vælge et i en mere markant farve, som han kan skifte med.
  • En sjov gadget. Giv ham noget, som han ikke vidste han manglede. Nu har du både fået gaveidéer til og et bud på prisen på en gave til en rund fødselsdag. God gavejagt!
Hvor meget giver du til en rund fødselsdag?

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.