Hvordan fungerer swingerdating

Hvad vil det sige at være Swinger?

Hvordan fungerer swingerdating?

Hvad vil det sige at være swinger? Er der nogen regler? Bliver swingere aldrig jaloux?

For en person der aldrig har prøvet swinger dating eller overvejer at træde ind i livet som swinger, er spørgsmålene ofte mange. Vi vil derfor her bringe nogle svar på, hvad swingerdating er, og hvordan det i bund og grund fungerer.

Hvad er swingerdating?

En swinger er en person, som er single eller i et forhold, der regelmæssigt dyrker sex med flere forskellige personer og andre udover sin partner. Du behøves ikke at besøge swingerklubben alene, men kan også tage din partner med til festlighederne. Til modsætning fra polygami, så handler swingerdating kun om sex, ikke om kærlighed eller følelser. 

Det er meget individuelt, hvilken tilgang en swinger har til swinger dating. Du kan nemlig swinge på mange forskellige måder. Nogle ønsker bare at have sex med hinanden i samme rum som andre, nogle vil bare have en ekstra pige med ind i sexlivet, mens helt tredje vil have lidt af hvert og prøve forskellige ting – f.eks. BDSM. Der er mulighed for at prøve kræfter med det hele i de hyggelige swingerklubber.

Der er mange gode grunde til at eksperimentere med denne datingform. Dog er det måske lidt misvisende at kalde dette for dating. Det handler nemlig kun om sex, og der er ingen kærlighed involveret, undtagen den man har med sin livspartner.
Det er svært at definere en swinger. Swingere kommer nemlig i alle forskellige former, farver og aldre. Det kunne være din chef, nabo, søster eller kassedamen fra SuperBrugsen.

Hvor ofte swinger en swinger?

Det er forskelligt, hvor ofte en swinger, swinger. For de fleste danskere afhænger det primært af, hvornår der er tid og lyst til det, og hvornår det passer ind i livets puslespil. Nogle gør det kontinuerligt flere gange om ugen, mens andre andre gør det nogle gange om året eller i perioder.

Er der nogle regler?

Nogle par kan have nogle klare regler, når det kommer til at swinge – for eksempel at de ikke må kysse andre end partneren. Nogle har et regelsæt, mens andre slet ikke har nogle regler. Det handler dog altid om gensidig respekt mennesker imellem.

Bliver man aldrig jaloux som par?

De fleste swingere er i stand til at skelne mellem kærlighed og sex. Swingerpar er derfor sjældent jaloux, da de skelner mellem disse to ting.
Tip: Hvis dig og din parter overvejer at afprøve swingerdating så kan det være en god idé at spille med åbne kort og tale om, hvad man tænker osv. Hvis man sørger for at gøre dette, kan det faktisk lede til, at man får et bedre forhold.

Vil du i gang med swingerdating, hvor finder du så den nærmeste klub?

Der findes flere forskellige måder at komme i gang med swingerdating. For eksempel så kan du / I møde op på en swingerklub, eller så kan du / I finde ligesindede mennesker, der også vil prøve swingerdating online. På nuværende tidspunkt findes der ca. 10 swingerklubber i Danmark, og der findes estimeret ca. 90.000 swingere i Danmark. Så sandsynligheden for, at I finder ligesindede mennesker er stor.

Et godt første skridt til swingerdating kan være at drøfte sine fantasier online – på et datingsite, som har styr på sikkerheden. På datingtjek.dk kan du finde en god oversigt over forskellige sider, der matcher swingere på kryds og tværs.

Sexy couple in love in bedroom, people, sex, sensual concept

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.