Hvordan ved man når man skal skilles

Hvordan ved man når man skal skilles Conflict in marriage

Hvordan ved man når man skal skilles eller slå op? Her er 16 tegn er det tid til at bryde op med din partner 

Hvordan ved du, om det er tid til at slå op med din partner, hvordan ved man når man skal skilles? Det kan være virkelig svært at virkelig vide, om du ønsker at bryde op. Her er nogle tegn på, at det er tid for dig at forlade hinanden. 

Vide, hvornår det er tid til at smide håndklædet i ringen er ikke rigtig nemt. En god måde at afgøre, hvordan forholdet føles, er at føle, hvis det tager mere energi, end det giver. I så fald er det måske tid til at gå hver til sit. Her er 16 tegn, der tyder på, at det kan være tid til at trække sig ud.

1. Du sætter spørgsmålstegn ved dig selv

Selvfølgelig er det vigtigt at tænke på dit forhold. Men hvis visse spørgsmål eller distraktioner dukker op for ofte, ikke ignorere dem.

2. Du føler dig ikke forelsket længere

At være nyforelsket er fantastisk, men den følelse kan ikke vare evigt. Det vigtige er at se forskel på, om du er forelsket eller bare behageligt. Selvom du ikke længere er nykån, har du stadig følelser for din anden halvdel. Sørg for at stoppe og føle sig godt.

3. Dine venner er bekymrede

Når du kommer ind i et negativt forhold boble, behøver du ikke altid tænke klart. På dette tidspunkt, er det dine venner, der kender dig bedst, og du bør stole på. Hvis de er bange for, at du ikke er virkelig dig selv eller se andre advarselstegn, kan det være værd at revurdere relationship.

4. Hvis du ikke føler, at du har tillid til ham / hende

Hvis du ikke har tillid til din partner og føler, at han / hun udstråler en energi, der ikke føler sig åben, lige og ærlig. Og at du føler, at du ikke kan tale åbent om ting i forholdet, kan det være tid til at sætte på dine løbesko og køre. Hvordan ved man når man skal skilles af denne grund? Det er et af tegn. 

5. Din partners helbred

Hvis din partner bliver lidt aggressiv, konstant sætter sig selv i en defensiv position, er selvcentreret eller unødigt paranoid – så er det nok tid til at trække. Disse typer af personlighedstræk kan forårsage komplikationer i samarbejde, og et forhold, hvor evnen til at samarbejde ikke eksisterer, er heller ikke sundt.

6. Du har forskellige mål i livet

Vi har alle forskellige viljer i livet, og selv om du kan have forskellige ambitioner nu, og alt flyder på, betyder det ikke, at det kan forårsage problemer senere i forholdet. Mål og ambitioner tager tid at nå frem, men når de så banker på døren, kan selv et forhold begynde at svaje ordentligt.

7. Du har forskellige værdier

Nogle gange føles det som de udtalelser om politik, børn, samfund, religion og miljø er petitesser og måske er det ikke genere dig. Men som miljøet og verden hele tiden ændrer sig, kan disse udtalelser også vokse sig stærkere. Derfor skal du sørge for at tale om mere end bare jer selv, når I er sammen. På denne måde kan du forudsige, om du stadig arbejder som et team.

8. Hvis din partner lever for meget i fortiden

Det er aldrig sjovt at vide for meget om nogens ex-partner. Det er en ting af fortiden, og hvis din partner har svært ved at give slip, kan han / hun ikke være klar til at gå videre eller tage dit forhold til det næste niveau.

9. Du har svært ved at kommunikere på et dybere niveau

Føles forholdet overfladisk? Undgår din partner dybe samtalepunkter? Et forhold, der kun flyder på overfladen kan i det lange løb skabe problemer. Hvis du ikke kan tale om dybere emner som følelser, er der en stor risiko for at komme ind i konflikter eller unødvendige misforståelser. Åben kommunikation er meget vigtigt for forholdet til at arbejde.

10. Dit forhold er alt for platonisk, og du har for lidt sex

Ja, sex er vigtigt for et forhold at være sund. Sex ikke kun giver glæde, men også en anden form for bekræftelse end ord giver. Selvfølgelig har alle forskellige seksuelle drev, styrke og tid, men hvis ønsket eller ønsket er der aldrig, og hvis forholdet er blevet for platonisk måske er det tid til at komme videre?

11. Hvis du ikke kan løse dine skænderier

Er du hele tiden uenig? Så er det måske på tide at sige farvel. Et forhold, hvor skænderierne er for mange (selv om de er små) tager normalt alt for meget energi, end det giver dig energi.

12. Dine interesser stemmer ikke overens

På engelsk kaldes det “modsætninger tiltrække”, men vi vil nok hævde, at lige børn spiller bedst. Selvfølgelig kan selv forskellige baggrunde og forskellige eksterne virkninger gøre dig tiltrukket af hinanden, men et sted du er nødt til at dele interesser. Deling af interesser er sundt for forholdet at være interessant. Ellers er det nemt at komme ind i en kedelig dagligdags mønster, og du behøver ikke socialisere med hinanden.

13. Hvis du ikke kan slappe af og være dig selv

Nogle gange er du nødt til at være lidt skør, lidt drilsk, lidt useriøst og tør at blive vred og trist foran din partner. Hvis du føler, at din partner dømmer dig eller ikke accepterer, hvem du er, så han / hun er nok ikke det rigtige for dig.

14. Du kender ikke din partners fulde støtte

En kæreste / kæreste bør naturligvis være din bedste ven og den, der støtter dig i alt, eller som i det mindste engagerer sig i dit liv og virkelig tager en interesse i alle dine livsvalg. Hvis han / hun spørgsmål dine valg og din livsstil, din partner sandsynligvis ikke er det rigtige for dig. Hvordan ved man når man skal skilles eller slå op i denne situation? Nå altså det er jo ikke en grund alene man bør skilles for. 

15. Hvis du eller din partner er alt for afslappet

Selvfølgelig skal du føle dig tryg ved at være usminkede, unfixed og ikke altid har friskbarberet ben, men samtidig er det vigtigt, at både du og din partner ikke holder op med at prøve for hinanden. Du gør dig selv rart og prøve ekstra som en enkelt for at tiltrække en partner, hvorfor så stoppe det, når du har fundet din soulmate?

16. Hvis din partner har et vågent øje

Hvis din partner har behov for at få bekræftelse fra andre, er det sandsynligvis tid til at forlade, før han / hun risikerer at have en overtrædelse. Hvis du føler, at din partner ikke er attraktiv nok, måske skulle du ikke være sammen? Hvis din partner føler sig rigtigt, er der ingen grund til konstant at årne for en anden.

Lignende spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.