Hvordan finder jeg en god handyman?

Hvordan finder jeg en god handyman

Hvordan finder jeg en god handyman til mit næste byggeprojekt?

Der findes masser af dygtige eller gode håndværkere, du skal bare finde den rette. En håndværker stoler normalt på gamle referencer og rygter, en kvalificeret håndværker er normalt ret fuldt booket. Der er nogle valgvariabler, som en kunde skal tage hensyn til.

Hvordan finder du denne kompetente håndværker/handyman?

  1. Start med at lytte til dine nærmeste naboer, spørg om de har ansat nogle gode håndværkere eller har kontakt til en god handyman.
  2. Tag ud til de forskellige håndværkerbutikker i byen, snak med personalet, måske har de nogle anbefalinger
  3. Kontakt mellemstore / store virksomheder afhængigt af typen af arbejde
  4. Find din handyman online, på sider som for eksempel HandyHand – her får du store muligheder for at forhandel dig frem til en rigtigt god “deal” med en god handyman
 

Hvis du har sendt anmodning om tilbud ud, så bør du ikke ansætte entreprenøren, hvis du kun har modtaget et telefonopkald, et tilbud skal gerne være et håndskrevet tilbud, antigen via mail, telefon eller sms. Du bør ikke heller ansætte håndværkeren, hvis der foreslås sorte penge. 

Aftalen mellem dig og din handyman/håndværker skal gerne indeholde, tilbud, tidsplan og en betalings plan. Afhængig af opgavens størrelse skal der altid foretages en fælles inspektion af det udførte arbejde, før fuld betaling.

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.