Hvor finder vi svar på forskellige spørgsmål online?

hvor finder jeg svar på mine spørgsmål

Internettet handler om information og heriblandt at finde svar på forskellige spørgsmål og funderinger

Nogle gange kan det være svært at finde det svar, som vi virkelig har brug for eller finde det rigtige og ærlige svar. Vi kan læse Wikipedia-artikler, indtil vores øjenlåg falder, uden at finde det korrekte svar og til sidst er der faktisk en hjemmesider lige som “hvadhvorhvordan.dk” eller som “Supersvar“, der handler om at besvare spørgsmål – som lykkes med at give os det svar som vi søger.

Det vi gør mange gange når vi svarer på spørgsmål er at finde info fra diverse troværdige kilder og udgår fra dem. Dette for at gøre det nemmere og mere overskueligt for os, læserne.   

Få at få gode svar; Stil gode spørgsmål

Google er idag den mest populære søgemaskine hvor vi kan finde mange forskellige svar på samme spørgsmål. Når vi søger på Google, for at finde svar på vores spørgmål er det vigtigt at vi er meget specifikke i søgningen, ellers så vil Google aldrig kunne regne ud lige præcist hvad de er vi søger efter og/eller om hvad spørgmålet handler om.

For eksempel:

Vi søger; “hvad er autorisation?”, da vi vil vide hvad det går ud på i forhold til en autoriseret elektriker og om elektrikeren er autoriseret, her er det vigtigt at søgeordet “elektriker” med i vores søgning, ellers vil vi sandsynligvis komme til at scrolle mange sider igennem før vi finder det rette svar på spørgmålet.  

Det kan selvfølgelig også være svært at skrive et spørgsmål, der giver det svar, som vi leder efter. Mere end én gang har jeg været nødt til at omskrive  spørgsmål som jeg søger efter på Google. Det sker faktisk mere eller mindre til dagligt 

Overvej kilden især hvis vi spørger om følsomme emner

Det er op til hver og en at sortere de oplysninger, der virkelig kan bruges, og afsætte resten. Afhængig af vigtigheden af spørgsmålet er det en god idé at undersøge kilderne. Medier så som nyheds medier og artikeldatabaser kan give svar på mange gode spørgsmål. Men kan også fungere til at få mere almenviden om alt muligt. Man skal selvfølgelig her være OBS. på kilden. 

hvor finder jeg svar på mine spørgsmål

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.