Hvordan finder jeg en god psykolog?

Find en god psykolog

8 måder at finde en god psykolog på

Når vi ønsker at forbedre vores kroppe, ved vi stort set, hvor vi kan finde hjælp. Efteråret er en årstid  der fitnesscentrene snart er fulde. Men hvad gør vi, når vi vil forbedre vores indre og psyke, eller måske vores forhold eller ønsker at finde hjælp til depression eller angst?

Det er svært nok allerede i forvejen at træffe en beslutning om at finde hjælp. Hvorfor skulle du nu udsætte dig endnu mere gennem at nu være nødt til at blive endnu mere stresset og gå på jagt efter den rigtige psykolog?

Måske er du stadigt i tvivl om du har behov af en psykolog.
Hvis du er så kan du for eksempel læse denne artikel. 

Hvis du ikke er i tvivl så har vi samlet er et par simple tip’s til hvordan du kan finde den rette psykolog:

 

1. Glem de gule sider eller krak.dk. En liste med masse nummer uden nogen personlighed, ingen tilsyn eller regulering af, hvem der kan listes hjælper dig ikke.

2. Spørg en professionel fx din læge eller familieadvokat, som du allerede har tillid til.

Husk, når du beder nogen om en anbefaling til en psykolog, behøver du ikke gå i detaljerne om, hvorfor du leder efter en person, medmindre du gerne vil. Det er nok bare at sige, ”Jeg har nogle problemer, og jeg vil gerne tale med en psykolog om det. Kan du anbefale nogen? ”

3. Spørg venner eller familiemedlemmer, måske kan de anbefale nogen.

4. Brug ressourcer der findes på arbejdspladsen. Mange arbejdspladser tilbyder hjælp/tilskud til sine ansatte eller har aftaler med gode psykologer.

6. Skoler og universiteter. Dit barns skole har sandsynligvis en konsulent eller sygeplejerske, og den person kender måske en psykolog i dit område til at henvise dig eller dit barn til, hvis det er det, der er nødvendigt.

7. Brug Internettet. Forskellen mellem internettet og de gule sider er, at de fleste seriøse psykologer idag har seriøse hjemmesider, som denne psykolog, der du både kan læse om deres arbejde og nemt få adgang til hvad deres tidligere patienter mener om deres terapi osv.

8. Lav en Google-søgning. Når du har et par navne,  google dem videre. Hvis de har en blog eller en hjemmeside,  udforske denne før du tager kontakt til dem. Ofte kan du få en fornemmelse af, hvem de er ved, hvad de skriver, eller hvad der er skrevet om dem.

En ting der kan være godt at vide er at du kan få tilskud (300;-) pr. samtale hos Danmark (sygeforsikring) og vælder en autoriseret psykolog. 

Vi håber at vi hjulpet dig med at få svar på dit spørgmål: Hvordan finder jeg en god psykolog?

Du kan læse mere om hvordan du finder en god psykolog på denne side. 

hvordan finder jeg en god psykolog

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.