Hvor hurtigt internet kan jeg få?

Hvor hurtigt internet kan jeg få?

Mange folk har på et tidspunkt i deres liv købt en bredbåndshastighed, som ikke passede til deres adresse. Dette betyder, at de desværre mister rigtig mange penge på en internethastighed, som slet ikke når deres husstand. Hvis du er en af disse personer, og du gerne vil finde ud af, om du betaler for meget for dit internet, så tag en hastighedstest her. På denne side kan du teste hastigheden af dit internet og derved finde ud af, om du betaler for meget for kvaliteten af din internetforbindelse. 

Sammenlign priser

Når du har taget testen, kan du finde ud af, om du er tilfreds med din internetforbindelse eller ej. Hvis du er tilfreds med hastigheden, men ikke med prisen for den, så kan du ved hjælp af sidens søgeværktøjer få et overblik over markedets forskellige priser. På den måde kan du vælge at skifte til et andet selskab, der har den samme hastighed som dit nuværende bredbånd, men for en lavere pris. Måske kan du endda bruge testen som en anledning til at få din nuværende udbyder ned på en lavere pris?

Har du god dækning?

Næsten alle i dag er afhængige af deres mobil i en vis forstand. Nogle bruger den mest som en måde at gå på nettet på, mens andre mest bruger den til at kommunikere på via beskeder og opkald. Derfor er man også afhængig af en god mobildækning, så man ikke lige pludselig risikerer ikke at kunne sende beskeder, ringe eller andet. Hvis du er bekymret for, om din mobildækning er god, eller du bare gerne vil se, hvad de forskellige selskaber har at byde på, så tjek dækningskort her. Her kan du finde ud af, hvilket selskab, der ville være smartest at betale til i forhold til at få den bedste mobildækning.

Har du fået svar på spørgsmålene?

Har du fået svar på dine spørgsmål om, hvor hurtigt internet du kan få? Hvis du er i tvivl om, om du betaler for meget for kvaliteten af din internethastighed og mobildækning, så smut forbi siderne. Jo hurtigere du får det tjekket, jo hurtigere kan du finde ud af, om du betaler for meget, og om du kan finde nogle abonnementer til en billigere pris.

Læs mere på Dbit magazine

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.