Hvordan får jeg tykkere hår, 5 nemme måder at få tykkere hår på

tykkere hår

Uanset om du kæmper mod hårtab eller bare ønsker tykkere og fyldigere hår, er der tips du kan tage til dig, der kan hjælpe dig med at nå dit mål. Du kan nemlig komme rigtigt langt med gode rutiner og gode mande pleje produkter

Her er alt hvad du behøver at vide.

1. Hold dig til en sund hårplejerutine

Første og fremmest: Hvis du vil have tykkere og sundere hår, skal du holde dig til gode rutiner i forhold til hårpleje. Det betyder at du bør undgå dårlige ingredienser i de produkter som du bruger, så som fx sulfater og syntetiske dufte – som kan forårsage irritation og endda med at kvæle dine hårsække. I stedet skal du vælge hårstyrkende, nærende ingredienser i dine produkter. 

Bedste hårplejerutine for mænd

Ved du ikke, hvor du skal starte? Vi anbefaler, at du starter med en styrkende shampoo til mænd, et nærende hårbalsam der hører til og effektive produkter, der passer godt til dit hår (du kan finde gode mande produkter her).

2. Stimuler cirkulation

Beskadiget hår,  bliver aldrig tykt hår af sig selv. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på dit hår allerede fra i dag.

Til dette formål kan hovedbunds pleje være vigtigere end du tror. Din hovedbund er vigtigt at passe godt på, da det er herfra dit hår vokser. 

Hvis din hovedbund er tør eller fedtet, kan det forstyrre dit hår, kvæle dine hårsække eller få hår, der vokser, til at virke svage og beskadigede.

Derfor har du brug for gode ingredienser til hovedbund som pebermynte eller fx tea tree olie. Du kan også stimulere cirkulationen ved at skumme i cirkulære bevægelser, mens du vasker dit hår. Dette vil øge blodgennemstrømningen i området og over tid lede til en sundere, stærkere hårvækst.

Vitaminer

3. Brug volume hår og skæg produkter

Det handler ikke kun om at undgå ingredienser, der er dårlige for dit hår. Du skal holde dig til dem, der øger volume, tykkelse og glans.

Dette handler som regel om styling produkterne, som du bruger. Vælg produkter, der øger volumen og struktur i håret, som fx en teksturiserende spray formuleret med havsalt til at absorbere olie. 

4. Husk at gå regelmæssig til frisøren eller din barberer 

Hvis du ikke klipper dit hår regelmæssigt, er det mere tilbøjelig til brud og skader over tid. Gør dig selv og dit hår en tjeneste og besøg frisøren regelmæssigt. 

5. Overvej din kost

Til sidst skal du huske, at når det kommer til hårpleje (og hudpleje), er at det du spiser lige så vigtigt som det du lægger ude på. Til dette formål skal du sørge for at du drikker nok vand og spiser mad, der fremmer sund hårvækst.

Redaktionen hos Hvadhvorhvordan.dk håber at du har fået glæde af denne artiklen om; Hvordan får jeg tykkere hår.

Har du idéer til lignende artikler så er du altid velkommen til at skrive til os. 

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.