Hvordan får man en kæreste? 4 trin til at at finde kærlighed

Hvordan får man en kæreste? 4 trin til at at finde kærlighed

Hvordan får man en kæreste? 4 trin til kærlighed

Længes du efter nogen til at dele hovedtelefoner med så hyggeligt? Nogen til at tagge på dine fotos og inkludere i familiesammenkomster? Du har brug for en kæreste! Men hvordan får du en kæreste?

Ja, hvordan har du det? Mange piger venter simpelthen. De gør intet særligt, og tror, at den rigtige kæreste før eller senere dukker op. Hvilket kan være sandt, men det kan tage lidt tid. Der er selvfølgelig mange grunde til at vælge denne taktik. Måske venter du, fordi du er genert. Eller fordi du tror, det er fyren/pigens ting at tage initiativ. Eller fordi det føles mere behageligt at vente end til dato gennem antallet af fyre/piger, det tager at finde den rigtige. Vi har alle vores grunde. Men hvis du virkelig ønsker en kæreste, er der bedre måder. Parat?

Trin 1 -Hvordan får man en kæreste – Pepp & Pepp

Først og fremmest skal det være lidt pebret. Hvis du er helt bekymret for, hvordan du ser ud, eller hvordan folk virkelig synes om dig, du stadig ikke har mødt, er du ikke dit bedste selv. Ignorer skønhedspartiet og de sociale koder, og gør, hvad du har brug for for at nyde livet. Og sikker på, det kan betyde noget nyt tøj eller en neglelak, du vil være tilfreds med. Det kan også være at møde dine venner lidt oftere eller gøre noget helt nyt, som du altid har ønsket at prøve. Den vigtigste ting er, at du føler dig tilfreds med dig selv. Her er nogle flere tip. Bonusen er, at du også bliver mere attraktiv for andre.

Trin 2 – Hvordan får man en kæreste- Få den rigtige holdning

Når vi er i et forhold, står det “travlt” i vores pande. Vi tænker måske ikke på det, men vi vil bestemt være mindre kontaktsøgende og måske næsten ubehagelige, når nogen trods alt er interesseret i os. Når vi igen bliver single, kan det føles som om vi har glemt, hvordan vi gør det. Og måske udstråler vi i ren desperation “Hej, her er jeg, jeg er fri!” ved maksimal lydstyrke. Efter et stykke tid som enkeltperson kan vi slappe af og gradvist lande i en “Se mig, hvis du vil” -holdning. Og det er lidt mere charmerende. Hvilken fase er du i lige nu? Selv hvis du ikke er i den charmerende, afslappede fase, kan du falske den. Snart bemærker du ikke engang forskellen. Gør dette:

Hold dig igang

Hæng med dine venner. Prøv en ny hobby. Gå til koncerter og udstillinger. Hold dig op med alle de ting, du ellers ville undgå. På den måde har du ikke tid til at sidde derhjemme og overveje, hvordan du får en kæreste. Og du vil opleve meget mere, hvilket betyder, at du har sjove ting at tale om med alle du møder.

Analyser alle de fyre eller piger, du ser

Du kan føle dig genert eller nervøs for fyre/piger, du ikke kender, men husk, at din fremtidige kæreste bare er en af dem. Du kan regne ud din usikkerhed omkring fyre eller piger. Se på dem. Bemærk deres stil, hvad de læser i bussen, hvordan de har håret. Lyt til dem. Analyser alle de fyre/piger, du ser på denne måde; kolleger, skolekammerater, venner og venner og også fremmede. Med tiden vil du se, hvad du gik glip af før, da du vendte øjnene væk med et hurtigt blik. Du lærer at lettere se gennem den nederste knap og opdage guldkornene hurtigere. Derudover vil du snart føle dig mindre nervøs. Og indse, at der er så mange fyre/piger, som du kan lære at kende.


Se dem, du møder i øjnene


Bestem dig for at se enhver fyr/pige, du møder, i øjet. Det får dem igen til at se på dig på en anden måde – mere som en person og mindre som en pige/dreng blandt alle andre. Du vil bemærke, at mange af dem blødgør lidt. Måske smiler de til dig eller blinker lidt flirtende. Nogle kan se usikre ud, overrasket over, at du ser præcist på dem. Andre vil møde dit blik på en mere intens måde. Nogle gange kan det mærkes i hele kroppen. Denne øvelse hjælper dig med at føle dig interessant og attraktiv, og den gør dig også mere uredd og selvsikker i kontakt med piger/fyre. Du lærer at læse deres følelser og se om nogen er interesseret.

Trin 3 -Hvordan får man en kæreste – Tag det første skridt

Det er i denne situation, at mange piger mener, at det nu er drengens tur. Men hvordan får du en kæreste? Ved ikke at gøre noget? Nå … du lykkes sandsynligvis bedre (eller i det mindste hurtigere), hvis du tager sagen i dine egne hænder. Hjælp med at elske lidt, det behøver ikke være så hårdt. Kombiner de tre tip herover, så du har en god plan. Hold dig travlt, og vær opmærksom på de fyre/pige, du møder. Se dem og få dem bemærket. På det tidspunkt har du sandsynligvis lært, hvordan du finder guldkornene hurtigere, og trænede også væk den værste blyghed. Tid til at turde tage det første skridt! Eller i det mindste for at være rigtig klar med krops sproget, så han forstår, at du er interesseret og ønsker at have kontakt … At tage det første skridt føles normalt det mindst pinligt. Så behøver du ikke vente og få et svar med det samme! (Eller du vælger simpelthen at kontakte din favorit single på Match i stedet …)

Hvad skal man tage det første skridt? Hvordan? I hvordan får man en kæreste? Hvad skal man sige? Prøv at tilpasse samtalen til konteksten i stedet. Hvis du er på en udstilling, kan du begynde at tale om, hvad du ser. Hvis du mødes i en bardisk, kan du tale om den seneste yndlings drink. Hvis du er i byen, kan du spørge om vejen til den nærmeste café med den motivation, at du desperat har brug for en kop kaffe. Slip din personlighed og tag hverken dig selv eller tinget som sådan alvorligt. Hvis han svarer med den samme mønt, er du hjemme. Bed om hans nummer, eller spørg, om han vil have dit. Hvis han virker stiv og uforståelig, afslutter du samtalen og går videre. Ingen skade sket!

Trin 4 – Hvordan får man en kæreste- Fra flirt til kæreste

Værsgo. Du har dateret et par gange. Meget meget, måske også haft sex. Men hvordan får du ham/hende til din kæreste? Det noget skuffende svar er, hvis  du ikke får det. Du kan ikke gøre nogen til din kæreste, hvis han/hende ikke vil. Men hvis du har det sjovt sammen, og du har det godt i hans/hendes selskab, kan du informere ham om, at du gerne vil være et par. Tror du alt føles rigtigt og tænker sandsynligvis ligesom dig. Hvis han/hende ikke antager, at du muligvis faktisk har gået glip af noget undervejs. Du passer måske ikke så godt sammen, som du simpelthen gerne vil tro. Som han, i modsætning til dig, har lagt mærke til. Se det for, hvad det er (en god prøve), sige tak og hej og se efter Mr. Right Mrs. right. Et eller andet sted derude venter på en fyr/pige, der vil føle sig som dig. Se efter ham!

Så hvordan får du en kæreste?

Du holder dit hjerte varmt og dit hoved højt, kaster dig ud og kigger, indtil du finder ham. Det er ikke vanskeligere end det, skønt det muligvis kræver en vis udholdenhed. Men når du mødes, ved du, at det er rigtigt. Og den der venter på noget godt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste kommentarer

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.