Hvordan får man mere energi?

Hvordan får man mere energi?

Hvordan får man mere energi? 15 nemme måder at få mere energi på

Nogle gange er du bare træt af at være træt. Dagene trækker videre, og især i de mørkere dele af året er det vanskeligt at få energi over til andet end bare at arbejde, spise og sove.

Men der er ganske enkle ting, alle kan gøre for at få energien i gang og viljen til livet mere, og her er nogle tip, du kan bruge.

1. Skift nogle små ting i din diæt. I vintersæsonen i Sverige kan du lide at gå i fælden og spise mere sød, fedt og kulhydrater – måske som en komfort. Problemet er, at du bliver endnu mere træt. Hvis du spiser mere grøntsager som gulerødder, broccoli, salat i stedet for, får du et energikræft efter blot et par dage. kan være en løsning på; hvordan for man mere energi.

2. Tag en lur, hvis du kan. 20 minutters søvn om eftermiddagen får dig til at føle dig mere afslappet resten af eftermiddagen og aftenen.

3. Træning. Forkæl dig selv i gymnastiksalen eller bare gå en tur, og du vil bemærke, hvor forfriskende og glad du bliver.

4. Kig efter og hengiv dig til ting, du griner af. At få en latter får dig til at føle dig godt, og på samme tid forsvinder stressen.

5. Drik mere vand. Tag altid et vandglas, hvor du arbejder. Vandet forhindrer dig i at blive træt af dehydrering.

6. Lav nogle effektive åndedrætsøvelser. Tag fem minutter flere gange om dagen og tag ti dybe indåndinger, hold dem i ti sekunder og træk vejret langsomt ud. Det føles som om alle negative tanker og træthed forsvinder fra systemet.

Hvordan får man mere energi, få flere svar her

7. Lav tid til dem, du elsker. Bare det at arbejde hele tiden forbrænder din energi.

8. Find dit formål. Det er måske ikke et øjeblik, men hvis du gør, hvad du virkelig ønsker om dagene, har du næppe brug for andet for at få energi.

9. Den hobby, du sluttede for længe siden – du kan hente den igen. En hobby giver dig begge energi, når du gør det, men energien smitter også over til alt det andet, du gør.

10. Udfordre dig selv. At kede sig er det samme som at være energisk. Sæt nogle vidunderlige mål, som du kan nå og skille dig ud derfra. Det giver energi.

11. Kom ud. Det betyder ikke noget, om det er koldt udenfor. Frisk luft giver nyt liv. Det er bevist.

12. Arbejd med din frygt i hvordan får man mere energi. At være bange er meget energikrævende. At være bange for fiasko, bange for at miste noget, være bange for at handle dum, bange for ens egen evne – alt kræver enorm energi. Hvad er du bange for? Hvad ville være det første skridt i at slippe af med denne frygt?

13. Sørg for, at du får den søvn, du har brug for. Det er anderledes for forskellige mennesker, og du ved bedst, hvad du gør bedst.

14. Begræns alkoholindtagelsen. Hvis der skulle opfindes alkohol i dag, ville det bestemt blive forbudt, fordi det ville betragtes som et stof. Nyd en god vin, slib kanterne med en drink, når du føler det, men bøj ikke – det er meget ødelæggende på alle måder.

15. Tænk over, hvad der giver dig energi i dit liv. Lav en liste og se, hvordan du kan få disse ting mere og mere ind i dit liv så hurtigt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste kommentarer

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.