Hvad er en galleriplakat?

Galleriplakat WooW

Hvad er en galleriplakat, det kan du finde ud af hvis du læser her.

 
Hvad en galleriplakat er i forhold til alle andre plakater er faktisk ikke så svært at beskrive. For en galleri plakat er toppen af kransekagen. Det er det flotteste du kan få, hvis du vil have en plakat der er meget mere end en plakat til stuen.
 
Du kan få et væld af plakater til hjemmet. Mange store plakater til stuen, er slet ikke så flotte når de kommer op at hænge på væggen. Ofte så står folk og har købt en plakat de selv har designet eller de har måske være ude og lave en plakat selv. Men deres motiv blev ikke lige så flot da de modtag det som de havde forventet.
Det kan skyldes mange ting. Ofte så er det belysningen på billedet eller overfladen på plakaten samt kvaliteten af papiret, der er synderen.
Galleri Plakater

En galleriplakat er en plakat der får dig til at “Falde” ind i billedet.

Den har en vis form for dybde. Det kan være at motivet er af et hav, et rum en skov eller en solnedgang. Når det bliver printet i plakat motiv så kan det blive lidt tamt.
Hvis hvis du vælger en galleri plakat så får du et billede der er ca 1 cm tykt. Du får en plakat med en naturlig følelse af at du går ind i billedet. 
Det er en speciel teknik der gør at billedet bliver printet så det ligger inde i den ca. 1 cm tykke plakat.
 
Det er også en lidt dyrer løsning. Er du ude efter noget du kan hænge op i din stue som skal have en god størrelse og og se godt ud. Så vil du ikke fortryde en galleri plakat.
 
Hvis du leder efter billige plakater til stuen. Men gerne noget der skal holde længe så vil jeg vove at påstå at denne plakat vil være en billig plakat i længden.

Størrelsen på en stor plakat til stuen

Hvis du eksempelvis har fundet en natur plakat, du gerne vil have op at hænge i hjemme eller på kontoret så er det vigtigt at du ikke bare fået leveret noget der krøller eller får bøjede hjørner med tiden. Ofte når du køber plakater så skal du ud og finde en ramme til bagefter og så koster det penge igen.
 
En Galleriplakat er lavet så der er beslag bag på den. Det eneste du skal er at pakke den ud og finde en plads til den, for så at hænge den op. Vi skære ikke noget af størrelsen eller gemmer noget af plakaten bag en sort kedelig ramme.
 

Med en galleri væg plakat får du hele motivet lige til at hænge op.

Motivet er altid det svære at finde. Kender du det, at du ikke lige kan finde det motiv som du gerne vil have op og hænge. Du ender måske med at bestille noget som er “meget fint”. Hvis du mangler motivation til at din næste plakat. Så kig forbi galleriet her der finder du både natur plakater, retro plakater, citat plakater og plakater af forladte stedet.
Alle plakaterne her er unikke. De trykkes kun i 99 eksemplarer herefter udgår de og du kan ikke købe dem igen.

Galleri plakat WooW Plakater
Galleriplakat WooW Plakater

Leder du efter annoncering? Kontakt os via formularen, eller send en mail til; kontakt@hvadhvorhvordan.dk

Cookies & Privatlivspolitik

Gennem at besøge hvadhvorhvordan.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.